reklama
traschka
Mama Marysi
Icak ja mam Fisher price Rainforest i jest rewelacyjna. Ma muzyczkę i delikatne światełka, jest z bardzo fajnego materiału i na żywo wygląda jak dla mnie znacznie lepiej niż na zdjęciach. Szczerze polecam!
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Witam.
Mam do sprzedania ubranko do chrztu
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/ubranko-do-chrztu-dla-chlopca-rozmiar-62-a-53519/
co do fotelików, tu jest przydatna strona, która może pomóc w wyborze:-)
fotelik.info :: foteliki samochodowe dla dzieci
Mam do sprzedania ubranko do chrztu
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/ubranko-do-chrztu-dla-chlopca-rozmiar-62-a-53519/
co do fotelików, tu jest przydatna strona, która może pomóc w wyborze:-)
fotelik.info :: foteliki samochodowe dla dzieci
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Ja też mam Rainforest i również polecam, bardzo łatwo się czyści i materiał nie mechaci się;-)
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
ja właśnie taka kupiłam mojej siostrzenicy na chrzciny i tez byla bardzo zadowolona teraz moja siorka kupuje mate Tymkowi i chyba nie chciałabym by byla taka sama ale jeszcze nic bardziej interesującego nie znalazłam :-(
forever_young
Niemłoda mama Młodej
O właśnie, matę trzeba wyciągnąć :-)
Foteliki - ja mam Maxi Cosi - pożyczone i taki bym zresztą kupiła - z bazą. Teraz jest jakiś nowy model tej firmy, że na tą samą bazę można zamontować fotelik w dwóch rozmiarach. Młoda niedawno ważyła 4200 g więc zbyt szybko nam zmiana fotelika nie grozi
Ciuszki - my chodzimy w Mothercare, Tesco, Marquita też się zdaży, jeszcze Endo i 5 10 15 i Besta Plus - ja troszkę podostawałam, pokupowałam różnych mniej popularnych marek na Allegro - to co było niedrogie i nieróżowe
Mam pewne spostrzeżenie po powrocie z 3Miasta odnośnie wózków - w kolejności Mutsy, Emmajlunga i X-Landery - tych ostatnich najwięcej w Wawie.
Foteliki - ja mam Maxi Cosi - pożyczone i taki bym zresztą kupiła - z bazą. Teraz jest jakiś nowy model tej firmy, że na tą samą bazę można zamontować fotelik w dwóch rozmiarach. Młoda niedawno ważyła 4200 g więc zbyt szybko nam zmiana fotelika nie grozi
Ciuszki - my chodzimy w Mothercare, Tesco, Marquita też się zdaży, jeszcze Endo i 5 10 15 i Besta Plus - ja troszkę podostawałam, pokupowałam różnych mniej popularnych marek na Allegro - to co było niedrogie i nieróżowe
Mam pewne spostrzeżenie po powrocie z 3Miasta odnośnie wózków - w kolejności Mutsy, Emmajlunga i X-Landery - tych ostatnich najwięcej w Wawie.
traschka
Mama Marysi
ja też bardzo lubię endo
A u nas na ulicach same Tako...
A u nas na ulicach same Tako...
a ja widzę właśnie X-landery, Tako i Jedo Fyn, Mutsy też ale mniej
matę many tiny love zoo o taką http://www.gluck.com.pl/zabawki/tiny_love_mata_delux_zoo_z_palakami.html
matę many tiny love zoo o taką http://www.gluck.com.pl/zabawki/tiny_love_mata_delux_zoo_z_palakami.html
Ostatnia edycja:
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Co do wózków to myślę, że to kwestia zamożności regionu. Do takiego Sopotu na wywczasy byle kto nie jeździ ani nie mieszka bo się drogi zrobił. :-( Ceny lokali od deweloperów nawet wyższe od stołecznych.
Słuchajcie czy Wasze Maleństwa są w stanie zmechacić w ciągu jednego dnia każdą skarpetkę i ściągnąć takową w ciągu chwili niezależnie od długości ( łącznie z wersją zakolanówka ), mankiecików, ściągaczy - takich niewpijających się oczywiście - czy mi się tylko takie wybrakowane trafiają ( najwięcej z Mothercare )?
Słuchajcie czy Wasze Maleństwa są w stanie zmechacić w ciągu jednego dnia każdą skarpetkę i ściągnąć takową w ciągu chwili niezależnie od długości ( łącznie z wersją zakolanówka ), mankiecików, ściągaczy - takich niewpijających się oczywiście - czy mi się tylko takie wybrakowane trafiają ( najwięcej z Mothercare )?
reklama
mysia23
mama dwójeczki
forever moja młoda strasznie mechaci skarpetki, każde, ale to kazde...ściągać ściąga tylko niektóre..najlepiej sprawdzają sie z H&M
jeżeli chodzi o mate, to mam po Filipie z Tiny Love, muzyczną, na allegro juz tylko uzywane - przestarzały model, z Filim sprawdził się super od samego początku Julia jest inna - mało co ja interesuje oprócz mamy..
dokładnie taka
TINY LOVE - MATA EDUKACYJNA - ŚWIAT MUZYKI (1795371697) - Aukcje internetowe Allegro
jeżeli chodzi o mate, to mam po Filipie z Tiny Love, muzyczną, na allegro juz tylko uzywane - przestarzały model, z Filim sprawdził się super od samego początku Julia jest inna - mało co ja interesuje oprócz mamy..
dokładnie taka
TINY LOVE - MATA EDUKACYJNA - ŚWIAT MUZYKI (1795371697) - Aukcje internetowe Allegro
Ostatnia edycja:
Podziel się: