reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

Zabieram się za zakup maty edukacyjnej, jakie polecacie?
Warto inwestowac w te świecące i wybajerzone?

reklama
Icak ja mam Fisher price Rainforest i jest rewelacyjna. Ma muzyczkę i delikatne światełka, jest z bardzo fajnego materiału i na żywo wygląda jak dla mnie znacznie lepiej niż na zdjęciach. Szczerze polecam!

ja właśnie taka kupiłam mojej siostrzenicy na chrzciny i tez byla bardzo zadowolona teraz moja siorka kupuje mate Tymkowi i chyba nie chciałabym by byla taka sama ale jeszcze nic bardziej interesującego nie znalazłam :-(

O właśnie, matę trzeba wyciągnąć :-)
Foteliki - ja mam Maxi Cosi - pożyczone i taki bym zresztą kupiła - z bazą. Teraz jest jakiś nowy model tej firmy, że na tą samą bazę można zamontować fotelik w dwóch rozmiarach. Młoda niedawno ważyła 4200 g więc zbyt szybko nam zmiana fotelika nie grozi :no:
Ciuszki - my chodzimy w Mothercare, Tesco, Marquita też się zdaży, jeszcze Endo i 5 10 15 i Besta Plus - ja troszkę podostawałam, pokupowałam różnych mniej popularnych marek na Allegro - to co było niedrogie i nieróżowe :-D
Mam pewne spostrzeżenie po powrocie z 3Miasta odnośnie wózków - w kolejności Mutsy, Emmajlunga i X-Landery - tych ostatnich najwięcej w Wawie.

Co do wózków to myślę, że to kwestia zamożności regionu. Do takiego Sopotu na wywczasy byle kto nie jeździ ani nie mieszka bo się drogi zrobił. :-( Ceny lokali od deweloperów nawet wyższe od stołecznych. :szok:
Słuchajcie czy Wasze Maleństwa są w stanie zmechacić w ciągu jednego dnia każdą skarpetkę i ściągnąć takową w ciągu chwili niezależnie od długości ( łącznie z wersją zakolanówka ), mankiecików, ściągaczy - takich niewpijających się oczywiście:happy2: - czy mi się tylko takie wybrakowane trafiają ( najwięcej z Mothercare )?

reklama
forever moja młoda strasznie mechaci skarpetki, każde, ale to kazde...ściągać ściąga tylko niektóre..najlepiej sprawdzają sie z H&M

jeżeli chodzi o mate, to mam po Filipie z Tiny Love, muzyczną, na allegro juz tylko uzywane - przestarzały model, z Filim sprawdził się super od samego początku Julia jest inna - mało co ja interesuje oprócz mamy..
dokładnie taka
TINY LOVE - MATA EDUKACYJNA - ŚWIAT MUZYKI (1795371697) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
Do góry