reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
Kati83 - ja zdecydowanie odradzam paputki skórzane - podeszwa się brudzi masakrycznie, farbują bardzo mocno - "załatwiły" białe skarpetki - z niczego. I jak dla mnie - do nas gł. teraktota raczej zimna - podeszła za cienka. Już lepsze jak dla mnie są grube skarpetki z ABS.

Spodnie o których napisałam udało mi się w końcu kupić przez internet - koleżanka też chciała i stwierdziła bez mierzenia, że taki sam rozmiar dla niej jak dla mnie a potem nie mogła wejść, nawet przez uda jej nie przeszło....:szok: Ale miałam radochę :-p
A dziś napiszę o okazjach w Morhercare - wszystkiego buty, rajstopy i skarpetki 3 w cenie 2 i tak poza karnawałowymi czarnymi trampkami na paseczek, kupiłam Młodej brązowe lekko zamszowe kozaki na futerku chłodna jesień/ciepła zima a do tego dwie pary rajstop płacąc za wszystko 70 zł :szok: I jeszcze w Decathlonie poza czepkiem przefajne trampki za 25 zł - oczywiście na zaś :-p
I jeszcze http://www.tchibo.pl/sweter-rozpinany-p400028839.html - b. fajny :happy: Niezmiernie mi się też to podoba http://www.tchibo.pl/koszula-dziewczeca-p200022859.html ale nie wiem czy jestem aż takim chomikiem:-p

Ostatnia edycja:
Do góry