reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

dziewczyny fajne są papersy sleep & paly? dotychczas miałam active baby i nie wiem które lepsze???

Ostatnia edycja:
reklama
Z firm polecam coccodrillo, 5-10-15, carters, next, georga, pinokio (z polskich), a bodziaki z pepco mam różne jedne super inne dramat, więc chyba zależy jakie sie trafi.
Aestima mam sleep&play ale uzywam sporadycznie zeby zuzyć, bo jak założyłam kilka razy pod rząd to Mati dostawał odparzenia a koleżanki córka też miała odparzenia - ja odradzam :-(

Aestima tak jak Kati pisze i Justynka też wspominała - sleep&play to takie pampersy gorszej jakości
a co do ubranek - my mamy większość coccodrillo i mariquita i powiem Wam, że jakość super, wszystko wygląda jak nowe a piorę 2-3 razy w tyg, bo Maja ulewa jak szalona

dziewczyny w pepco jest promocja na zestaw z georga, cena super w jakość pierwsza klasa polecam bo Mati go dostał i jestem mega zadowolona, jeśli któraś by chciała to moge porobić zdjęcia :-)
o taki:
http://promobaby.pl/promocja-3738.html

Aestima ja ci nawet moge posłać ze 3 pieluchy zebyś widziała różnice

Moim zdaniem sleep and play sa gorsze nawet od biedronkowych, szczegolnie dla ruchliwych dzieci bo nie maja zadnych elastycznych boczkow. Ameli strasznie przeciekały, chusteczki z koleji ładnie pachna rumiankiem i sa dla nas oki.

byłam dzisiaj na zakupach:) kupiliśmy Biance 3 częściowe ubranko do chrztu za 56 zł,nosidło z womara o takie Womar - serce przy sercu. Produkty - Nosidełko RAINBOW N15 a wygłada tak :
nosidelko-womar-n15-exclusive.jpg
dokładnie taki kolor i wygląd.

mamusiaczerwcowa kupiłam w pepco identyczne kapcioszki,zastanawiałam się jeszcze nad szarymi ale te jednak bardziej mnie urzekły :-)

dziewczyny, czy ma któraś z Was śpiworek Feretti? Pytam, bo nie chce mi się do sklepu jechać i oglądać, a chciałam kupić na allegro. Jak bardzo on jest gruby? Na zimę będzie ok, jeżeli w sypialni mam 21 stopni?

reklama
Ja szukam spiworka cieplego z rekawami, bo malemu szybko marzna rece, a nie cierpi przykrytych kocykiem. Niestety do tej pory wszystkie co widzilam to koszt ponad 50€ - troche za duzo jak dla mnie.
My w zimie mamy w sypialni 11-15°C, ciezko mi bedzie w tym roku jak maly bedzie z nami spac, ale ponad 18° nie wytrzymam.

Do góry