reklama
_Angel_
Mama małej stokrotki
U nas tez jest jedna duża kupka dziennie A co do obcinania paznokci to ja na śpiocha nie dałabym rady bo mała zaraz się budzi.Musze ją w ciągu dnia czymś zajmować i dopiero ale też obcinamy nożyczkami.Tak najwygodniej.
andariel
mama super dwójki :]
my też nożyczkami i nie na śpiocha - sen rzecz święta, nie wolno zakłócać;-)od razu Nina też idzie wtedy "pod nożyce";
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Ja wykorzystuję do obcinania nocny sen Majki, zasypia wtedy mocno a i tak na naszym łóżku przy cycu więc zanim Ją przeniosę do łóżeczka to nożyczki i pilniczek idą w ruch, opiłowuję Jej paznokietki bo mimo iż obcięte to brzegi mają ostrze jak żyletki
Gosiaczek.81
Fanka BB :)
dziewczyny używacie STERYLIZATORA do butelek? nie wiem, ktory wybrac i czy w ogole warto? no bo ile czasu mi posłuzy
Gosiaczek.81
a jakiego mleka uzywacie ze maly nie ma kolek? my sensitive nestle nan a i pomimo to sie zdazaja :/
Gosiaczek.81
ło jezu to tylko ja mam chopla jak widze buahahaha :-), bo wyparzam za kazdym razem w garnku i na butelkach zaczl mi sie kamien osadzac wiec pomyslalam ze sterylizator by zaltwil sprawe na amen
coz pierwsze dziecko to i czlowiek nawiedzony
coz pierwsze dziecko to i czlowiek nawiedzony
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Obcinanie paznokci - podczas karmienia a stópki dodatkowo przy pomocy drugiej osoby.
Sterylizator - dostałam, ale butelki myję w specjalnym płynie i wyparzam.
Kupki - żółto - jasnobrązowe praktycznie w każdej pieluszce.
Sterylizator - dostałam, ale butelki myję w specjalnym płynie i wyparzam.
Kupki - żółto - jasnobrązowe praktycznie w każdej pieluszce.
Podziel się: