reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
U nas tez jest jedna duża kupka dziennie:) A co do obcinania paznokci to ja na śpiocha nie dałabym rady bo mała zaraz się budzi.Musze ją w ciągu dnia czymś zajmować i dopiero ale też obcinamy nożyczkami.Tak najwygodniej.

Ja wykorzystuję do obcinania nocny sen Majki, zasypia wtedy mocno a i tak na naszym łóżku przy cycu więc zanim Ją przeniosę do łóżeczka to nożyczki i pilniczek idą w ruch, opiłowuję Jej paznokietki bo mimo iż obcięte to brzegi mają ostrze jak żyletki

nie uzywamy takich cudów .. od małego Beniu pzyzwyczajony ze butelki myjemy płynem i bardzo ciepła wodą a raz dziennie je wyparzamy :-) i nic mu nie jest :-) szkoda kasy jak dla mnie

ło jezu to tylko ja mam chopla jak widze buahahaha :-), bo wyparzam za kazdym razem w garnku i na butelkach zaczl mi sie kamien osadzac wiec pomyslalam ze sterylizator by zaltwil sprawe na amen :)
coz pierwsze dziecko to i czlowiek nawiedzony :-D

reklama
Obcinanie paznokci - podczas karmienia a stópki dodatkowo przy pomocy drugiej osoby.
Sterylizator - dostałam, ale butelki myję w specjalnym płynie i wyparzam.
Kupki - żółto - jasnobrązowe praktycznie w każdej pieluszce.

Do góry