reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

forever = a to u nas nie problem bo mlody robi tylko jedną kupke w dzień :) jak mega duza to przemywac tez przegotowana woda najpierw a potem chusteczkami :-)
:szok: raz dziennie :szok:
Mgordon - z tą Dadą 1 to ja nie spotkałam żadnych w tym rozmiarze nie tylko promocyjnych :sorry:
Pieluszki - wszelkie 1 - i myślę, że przez jakiś czas jeszcze. Ale już Bella Happy nie wiszą jak po powrocie ze szpitala. :eek: Z przetestowanych Belli, Huggisów, Rossmana i Pampersów dwóch pierwszych nie będę kupować. Pozostaje jeszcze kwestia Dady ( 2 już mam zakupione ) i Gagi z Tesco i ew. jakiś innych wynalazków typu Helen Harper czy w Leclercu widziałam jeszcze inne. Młoda właśnie wyrasta z ubranek w rozmiarze 50... :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
nie powiem...to chyba największy plus nie karmienia piersią :) mały się w ogóle nie męczy przy kupce i pierdzioszkach, bo udalo nam sie dobrac dobre mleczko i codziennie pije herbatke rumiankową pomiędzy karmieniami i jest super :-) ale jak już walnie to o matko naklejki ze ściany odpadają hehe :-)

To moj nie robi czesciej jak co drugi dzien (tylko na piersi), wie ze pampersy drogie i trzeba oszczedzac. Ale z brzuszkiem i pierdzioszkami problemow nie ma.

:szok: to moja hanka walnie dziennie z 4 duże kupy + jakieś 4 mniejsze kleksy... chyba chce nas z torbami puścić, jesli Alessandro z oszczędności robi co 2 dzień ;-)

a tak ciągnąc jeszcze temat kupkowania;-)to nasz Leoś się chyba przestawił; od tygodnia robi 1 wielką kupkę dziennie, oprócz tego trochę "kleksów"; a wcześniej prawie w każdym pampku była średnia kupa; no i kiedyś bywały mocno zielone, za co winiłam przyjmowane przez niego żelazo, a teraz tylko żółciutkie (a żelazo dalej bierze); może wskoczył na jakiś kolejny etap mój prawie 4 miesięczny już :)shocked2:) bobas... szkoda, że wraz z tym nie odeszły w zapomnienie problemy brzuszkowe:-(

reklama
Do góry