reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

forever = a to u nas nie problem bo mlody robi tylko jedną kupke w dzień :) jak mega duza to przemywac tez przegotowana woda najpierw a potem chusteczkami :-)

reklama
dziewczyny napiszcie mi jaka jest różnica między pampersami 3 sleep & play a pampers 3 active baby. Te drugie zakupiłam a sleep... dostałam. I nie wiem o co kaman?

dziewczyny napiszcie mi jaka jest różnica między pampersami 3 sleep & play a pampers 3 active baby. Te drugie zakupiłam a sleep... dostałam. I nie wiem o co kaman?

te sleep&play są gorsze co za tym idzie są tańsze..napewno mniej chłonne...ja ich osobiście nie polecam...Kuba miał odparzoną pupke przy nich...poza tym co ztego, że kupiłam taniej jak szybciej wypełniała się siusiami i musiałam częściej zmieniać także już wole kupować te droższe...
Dziewczyny a wy jakich teraz rozmiarówek używacie???

My też kończymy 2 ale idę zaraz do biedry po dada 3 bo utuczone baleroniki mojego dziecka (czytaj: nóżki) już ledwo się zapinają w dwójki :)
Poza tym rozm 2 jest do 6 kg a moje dziecię ważyło tyle już tydzień temu (a mam wrażenie że z każdym dniem jest coraz większa) więc ewidentnie czas na rozm 3 :)

no to dobrze :-D Franek też kończy 2 i kupiliśmy juz 3 bo szybko trzeba zmienic i zreszta widać, że sa mu już za małe...ale on był duzy jak się urodził więc pewnie dlatego tak szybko musiałam przejść na te 3

reklama
Do góry