reklama
dziewczyny napiszcie mi jaka jest różnica między pampersami 3 sleep & play a pampers 3 active baby. Te drugie zakupiłam a sleep... dostałam. I nie wiem o co kaman?
te sleep&play są gorsze co za tym idzie są tańsze..napewno mniej chłonne...ja ich osobiście nie polecam...Kuba miał odparzoną pupke przy nich...poza tym co ztego, że kupiłam taniej jak szybciej wypełniała się siusiami i musiałam częściej zmieniać także już wole kupować te droższe...
Dziewczyny a wy jakich teraz rozmiarówek używacie???
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
My też kończymy 2 ale idę zaraz do biedry po dada 3 bo utuczone baleroniki mojego dziecka (czytaj: nóżki) już ledwo się zapinają w dwójki
Poza tym rozm 2 jest do 6 kg a moje dziecię ważyło tyle już tydzień temu (a mam wrażenie że z każdym dniem jest coraz większa) więc ewidentnie czas na rozm 3
Poza tym rozm 2 jest do 6 kg a moje dziecię ważyło tyle już tydzień temu (a mam wrażenie że z każdym dniem jest coraz większa) więc ewidentnie czas na rozm 3
emiolka24
Fanka BB :)
U nas już dada 3 prawie się nie dopinają, ale mam jeszcze pół paczki.
Śmieszne: mój prawie 2 letni synek nosi dada 4 i 3 miesięczny zaraz też zacznie ;-)
Śmieszne: mój prawie 2 letni synek nosi dada 4 i 3 miesięczny zaraz też zacznie ;-)
reklama
forever_young
BO TE DADA 1 TO TYLKO OKAZYJNIE BYLY W PROMOCJI.
My nosimy jeszcze 2 i sa dobre, ale pamietam ze z Amela tez szybka byly 3 i długo je nosiła, potem przez chwile 4 lub 4+ i długo 5.
BO TE DADA 1 TO TYLKO OKAZYJNIE BYLY W PROMOCJI.
My nosimy jeszcze 2 i sa dobre, ale pamietam ze z Amela tez szybka byly 3 i długo je nosiła, potem przez chwile 4 lub 4+ i długo 5.
Podziel się: