reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze zainteresowania

reklama
No ja wiem, że Twój talent jest przeogromny, ale nie chcesz reklamy sobie robić :-D:-D Same Ci ją zrobimy :-):-):-):-):-):-):-)
dokładnie Majowa,jak mówisz,ja już dałam cynk paru osobom ze znajomków,że mamy takiego talenta na forum,a teraz jak zobaczą te butki to jestem pewna że zaraz będzie zamówienie

Ok ,poczekam jak skończysz karmić ,spoko

dokładnie Majowa,jak mówisz,ja już dałam cynk paru osobom ze znajomków,że mamy takiego talenta na forum,a teraz jak zobaczą te butki to jestem pewna że zaraz będzie zamówienie

Ok ,poczekam jak skończysz karmić ,spoko

U mnie już parę osób widziało, bo na chrzest Nikita zrobiła nam piękne buciki! Więc zainteresowanie jest spore :-):-) Jak tak dalej pójdzie, to będziemy musiały się tutaj zrzucać na nianię, żeby Dziewczyna miała wystarczająco dużo czasu na robótki :-D

szkoda właśnie,że nie pomyślałam tez wcześniej ,żeby Nikitek nam na chrzciny zrobiła,wtedy zupełnie mi to do łba nie wpadło
Buhaha,noooo zrobimy wąta,buhahaha

No właśnie.Nasz niby mial w komplecie też buciki,ale pewnie bym załozyła te od Nikitki,ale spoko,Nikitka jeszcze niejedno zamówienie od nas będzie miała,to wiem na bank

reklama
Do góry