Majowa_Mama
Fanka BB :)
Ooooo,dobrze godocie <piwa>
Niech ja tylko skończę karmić to się go z chęcią napiję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooooo,dobrze godocie <piwa>
dokładnie Majowa,jak mówisz,ja już dałam cynk paru osobom ze znajomków,że mamy takiego talenta na forum,a teraz jak zobaczą te butki to jestem pewna że zaraz będzie zamówienieNo ja wiem, że Twój talent jest przeogromny, ale nie chcesz reklamy sobie robić Same Ci ją zrobimy :-):-):-):-):-):-):-)
dokładnie Majowa,jak mówisz,ja już dałam cynk paru osobom ze znajomków,że mamy takiego talenta na forum,a teraz jak zobaczą te butki to jestem pewna że zaraz będzie zamówienie
Ok ,poczekam jak skończysz karmić ,spoko
Kurka, wzruszyłam się no Miło jak ktoś tak naprawdę docenia taką pracę:-)To Ty kochana jesteś,ze mimo wszystko zabierasz swój czas na robienie nam takich cudeniek i przede wszystkim cierpliwie pamiętasz o nas