reklama
Estragon to są ocieplacze do jajek
Robiłam już miśki - maskotki, mój mały ma jednego, ale misiek ma 10 centymetrów a męczyłam się nad nim ze 7 godzin - nie wiem czy się zdecyduję robić dla kogoś A właśnie, muszę mu łapki dorobić, bo zamiast łapek miał pasek żeby go założyć na rączkę a teraz już Kuba trzyma sam
Robiłam już miśki - maskotki, mój mały ma jednego, ale misiek ma 10 centymetrów a męczyłam się nad nim ze 7 godzin - nie wiem czy się zdecyduję robić dla kogoś A właśnie, muszę mu łapki dorobić, bo zamiast łapek miał pasek żeby go założyć na rączkę a teraz już Kuba trzyma sam
estragon
mamusia synusia:P
łooooooo, kurka!!!!!!!! faktycznieDDDDD teraz przeczytałam egg warmerEstragon to są ocieplacze do jajek
ale jestem idiota ale fakt- wyglądają ślicznie
Majowa_Mama
Fanka BB :)
Ty nam tu lepiej takich cudeniek nie pokazuj bo się z zamówieniami nie wyrobisz
kurczak1305
mamusia synusia
O KURDE - gały mi wyszły JAKIE CUDA brak mi słów Nikitek na twoje zdolności,nie wiem co napisać TAKIE PIĘKNE :-)zobaczcie jakie kurczakowy piotruś dostanie butki:-):
Zobacz załącznik 293572
Zobacz załącznik 293573Zobacz załącznik 293574
DZIEKUJEMY NIkitku za takie cudeńka
A to od Piotrusia dla CIę
Majowa_Mama
Fanka BB :)
Myślisz że pokazałam Wam wszystko co potrafię;-)?
No ja wiem, że Twój talent jest przeogromny, ale nie chcesz reklamy sobie robić Same Ci ją zrobimy :-):-):-):-):-):-):-)
reklama
kurczak1305
mamusia synusia
Ooooo,dobrze godocie <piwa>Ty nam tu lepiej takich cudeniek nie pokazuj bo się z zamówieniami nie wyrobisz