reklama
N
nataliak
Gość
a jak z cielista wloczka? bo my chcemy dokladnie takie kolory jak na foto.
U mnie widać że tą skórę mają lalki taką kremowo żółtą, dobrze? Jak tak to powinnam dostać taki kolor, pozostałe już mam.a jak z cielista wloczka? bo my chcemy dokladnie takie kolory jak na foto.
Majowa_Mama
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 287904
Majowa mama mój miał takie do niebieskiego garniturku, ale już je sprzedałam. 10 października to bardzo szybko, musiałabyś się wbić przed kolejkę, jak zapłacisz więcej to ok;-) Do tych nie zdążyłam sznurówek zrobić i miał wyjęte ze zwykłych butków.
Świetne te trampeczki
4 i pół godziny, ale sama wiesz że nie jest łatwo znaleźć przy dziecku tyle czasu;-) Teraz np. mały mi na brzuchu śpi i stąd mam czas na kompa, ale już jest niespokojny więc będzie się budził niedługo...Świetne te trampeczkiA ile czasu zajmuje Ci taka para? Bo jeśli się wyrobisz to oczywiście mów ile i wysyłam pieniążki i długość stopki jak tylko uda mi się ją zmierzyć
![]()
To powiedzmy 30zł, może być?
Majowa_Mama
4 i pół godziny, ale sama wiesz że nie jest łatwo znaleźć przy dziecku tyle czasu;-) Teraz np. mały mi na brzuchu śpi i stąd mam czas na kompa, ale już jest niespokojny więc będzie się budził niedługo...
To powiedzmy 30zł, może być?
No pewnie! Napisz mi na priv konto i wyślę Ci pieniądze
konto podam jak zrobię, lepiej mi się robi jak mam jeszcze niezapłacone. Wiem że to dziwne, ale serio tak jestNo pewnie! Napisz mi na priv konto i wyślę Ci pieniądzeNormalnie aż mi się japa uśmiecha na samą myśl
![]()
Majowa_Mama
konto podam jak zrobię, lepiej mi się robi jak mam jeszcze niezapłacone. Wiem że to dziwne, ale serio tak jest![]()
To czekam pilnie na wiadomość
N
nataliak
Gość
U mnie widać że tą skórę mają lalki taką kremowo żółtą, dobrze? Jak tak to powinnam dostać taki kolor, pozostałe już mam.
bardziej kremowa niz u naszej pierwszej lali czyli tamten kolor z lekka domieszka kremowej zolci.
reklama