reklama
N
nataliak
Gość
a jak z cielista wloczka? bo my chcemy dokladnie takie kolory jak na foto.
U mnie widać że tą skórę mają lalki taką kremowo żółtą, dobrze? Jak tak to powinnam dostać taki kolor, pozostałe już mam.a jak z cielista wloczka? bo my chcemy dokladnie takie kolory jak na foto.
Majowa_Mama
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 287904
Majowa mama mój miał takie do niebieskiego garniturku, ale już je sprzedałam. 10 października to bardzo szybko, musiałabyś się wbić przed kolejkę, jak zapłacisz więcej to ok;-) Do tych nie zdążyłam sznurówek zrobić i miał wyjęte ze zwykłych butków.
Świetne te trampeczki A ile czasu zajmuje Ci taka para? Bo jeśli się wyrobisz to oczywiście mów ile i wysyłam pieniążki i długość stopki jak tylko uda mi się ją zmierzyć
4 i pół godziny, ale sama wiesz że nie jest łatwo znaleźć przy dziecku tyle czasu;-) Teraz np. mały mi na brzuchu śpi i stąd mam czas na kompa, ale już jest niespokojny więc będzie się budził niedługo...Świetne te trampeczki A ile czasu zajmuje Ci taka para? Bo jeśli się wyrobisz to oczywiście mów ile i wysyłam pieniążki i długość stopki jak tylko uda mi się ją zmierzyć
To powiedzmy 30zł, może być?
Majowa_Mama
4 i pół godziny, ale sama wiesz że nie jest łatwo znaleźć przy dziecku tyle czasu;-) Teraz np. mały mi na brzuchu śpi i stąd mam czas na kompa, ale już jest niespokojny więc będzie się budził niedługo...
To powiedzmy 30zł, może być?
No pewnie! Napisz mi na priv konto i wyślę Ci pieniądze Normalnie aż mi się japa uśmiecha na samą myśl
konto podam jak zrobię, lepiej mi się robi jak mam jeszcze niezapłacone. Wiem że to dziwne, ale serio tak jestNo pewnie! Napisz mi na priv konto i wyślę Ci pieniądze Normalnie aż mi się japa uśmiecha na samą myśl
Majowa_Mama
konto podam jak zrobię, lepiej mi się robi jak mam jeszcze niezapłacone. Wiem że to dziwne, ale serio tak jest
To czekam pilnie na wiadomość i to nie jest dziwne ;-)
N
nataliak
Gość
U mnie widać że tą skórę mają lalki taką kremowo żółtą, dobrze? Jak tak to powinnam dostać taki kolor, pozostałe już mam.
bardziej kremowa niz u naszej pierwszej lali czyli tamten kolor z lekka domieszka kremowej zolci.
reklama