my u siebie sami tzn przyjeżdza z niemiec syn mojego , ale 26 po południu albo 27 rano chcemy do moich rodziców nad morze jechaćA jak zamierzacie spędzić Wigilię i święta???
Gdzieś na wyjeżdzie czy w swoich domkach???

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my u siebie sami tzn przyjeżdza z niemiec syn mojego , ale 26 po południu albo 27 rano chcemy do moich rodziców nad morze jechaćA jak zamierzacie spędzić Wigilię i święta???
Gdzieś na wyjeżdzie czy w swoich domkach???
My z mężusiem na wigilię pojedziemy do moich rodziców, na wigili będzie ok 15osób bo mam liczną rodzinkę zresztą na którą zawsze mogę liczyć. Pewnie zostaniemy u nich również na I Dzień Świąt. Natomiast II dzień pojedziemy do teściów i nie wiem jak się bardzo zasiedzimy to i tam zostaniemy do niedzieli. A w niedziele mamy mieć gościa moją superową przyjaciółę!!!I tak miną nam 4 wolne dni. Mam nadzieje w zdrowiu
:-)
oj, Agate, to zależy od dziecka, my Ci nie powiemy:-( Bywają trzylatki które sprawnie posługują się komputerem, ale są i takie które nie dadzą sobie rady z grą elektroniczną, nigdy nic nie wiadomo![]()