A
reklama
Pewnie, że możesz Fajny kolorek i materiał... choć ostatnio na tych weselach/ślubach na których byłam, rzadko która dziewczyna miała długą kreację, 3/4 się zdarzały ale najczęściej właśnie małe, krótkie raczej jednobarwne/bez wzoru.
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Mam podobne spostrzezenia, jak Ewusia Ale sukienka całkiem fajna.
A
Alusia8989
Gość
No ja właśnie wiem ... Tylko że kurcze mam ze swojego wesela i bylam w niej tylko raz no i teraz jest okazja żeby w niej iść...
Może ubiore do tego tylko jakieś deliaktne złote albo srebrne dodatki i będzie dobrze? Jak myślicie?
Może ubiore do tego tylko jakieś deliaktne złote albo srebrne dodatki i będzie dobrze? Jak myślicie?
izabell96
Lipcowe mamy'09
Ja podzielam zadnia Ewy i Ani ponad rok temu byliśmy na wesel królowały skromne sukienki tzn małe czarne, a dwa lata temu byłam świadkowa i kupiłam sobie długa zieloną suknię i teraz wisi w szafie i kurz zbiera bo razeczj jej nie założę bo przestała mi sie podobać
A
Alusia8989
Gość
Ale to moge się tak ubrać czy nie bardzo ?? Bo kurcze w tej sukience daje rade karmić a w moich małych czarnych nie mam jak ( A jakie dodatki do niej ? A co zrobić z włoskami ?
Ja na Twoim miejscu poszlabym do krawcowej i zapytala czy po skróceniu do n.p długosci tak za kolano suknia straci fason, jesli nie to bym ją skróciła.
Do tego zadnych dodatkow zadnej bizuterki no oczywiscie poza jakimis delikatnymi kolczykami, do tego torebka kopertówka zadna blyszczaca najlepiej czarna a włosy hmm najlepiej rozuszczone albo delikatnie spiete, zeby bylo skromnie bo suknia jest sama w sobie ozdobą,
np taka
Fryzura na wesele. Fryzury ślubne, wieczorowe
a ta juz bardziej spieta ale ladna
Fryzury wieczorowe, uroczyste
albo jakies takie niewiem czy Ci sie bedą podobały :
Do tego zadnych dodatkow zadnej bizuterki no oczywiscie poza jakimis delikatnymi kolczykami, do tego torebka kopertówka zadna blyszczaca najlepiej czarna a włosy hmm najlepiej rozuszczone albo delikatnie spiete, zeby bylo skromnie bo suknia jest sama w sobie ozdobą,
np taka
Fryzura na wesele. Fryzury ślubne, wieczorowe
a ta juz bardziej spieta ale ladna
albo jakies takie niewiem czy Ci sie bedą podobały :
A
Alusia8989
Gość
Ada ja mam krótkie włoski takie do ramion i podoba mi się ta pierwsza fryzurka no ale nie wiem ... A do tej sukienki (bo po skróceniu starci fason - juz pytałam) będzie pasował delikatny złoty łańcuszek , kolczyki też złote? Trudno pójde w niej najwyżej będe smiesznie wyglądać
ja bym zrezygnowala chyba z łancuszka a kolczyki ubralabym jakies drobne nie wiszace, bo ta suknia ma złote elementy i chyba wydawaloby sie ze wszystkiego jest za duzo nawet z łancuszkiem, ona tak jak pisalam jest ozdobą sama w sobie
reklama