reklama
A
Alusia8989
Gość
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Uwaga...wklejam zdjęcia aniołków. Dodam, ze nie starałam sie zbytnio bo chciałam zrobic duzo i szybko. Aniołki sa malutkie. wymiar deseczki o ok 7cmx 11cm. Tylko jeden dla Alanka jest duzy. Poza tym ulepiłam swiecznik i takie inne aniołki do powieszenia na sznureczku. I jescze moje zdjęcie z Zosią z festynu.
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
I ciag dalszy. Sa wsród nich tez anioły w barwach regionalnych druzyn piłkarskich-na zdjeciach bez podpisu, a podpisy brzmiały:anioł stróz kibica Warmii i Jagiellonii. Jest tez Ojciec Pio- patron naszej parafii.
Zobacz załącznik 274922
Zobacz załącznik 274922
Aniu anioły śliczne - jak zawsze... ale powiedz mi jak to jest... dopiero co nam wklejałaś zdjęcie przed weselem, w sukience, w której nic po Tobie nie było widać... a na tym zdjęciu to po prostu taki krój sukienki? czy może tego arbuza zapomniałaś pokroić przed jedzeniem?
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Wiesz Ewo, ze sama sie nad tym zastanawiam. Mam juz naprawde spory brzuszek Moze sprawdzi sie mój sen i to będą bliźniaki? Dowiemy sie juz 27 sierpnia
A arbuza własnie znów wcinam. Ale pokroiłam
A arbuza własnie znów wcinam. Ale pokroiłam
beata26
szczęśliwa mamusia :)
Anioły sliczne, ale brzusio najładniejszy !!!
izabell96
Lipcowe mamy'09
Dmuchawcu śliczne aniołki i świecznik także no i już ładnie brzusio zaczyna się zaokrąglać
A to moje zaproszenie u kończyłam je w końcu ;-)
To są moje drugie zaproszenie w życiu za po przednie zrobiła dla nikoli na roczek z inspirowana Dmuchawca wyczynami
Kacpra zaproszenia
i Nikoli
jak na drugi raz to chyba nie jest najgorzej
A to moje zaproszenie u kończyłam je w końcu ;-)
To są moje drugie zaproszenie w życiu za po przednie zrobiła dla nikoli na roczek z inspirowana Dmuchawca wyczynami
Kacpra zaproszenia
i Nikoli
jak na drugi raz to chyba nie jest najgorzej
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Izabell - sa super! Szczególnie te Nikolki!!!!
reklama