reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

reklama
:) mam nadzieje że się rozczytasz :)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 45
  • 2.jpg
    2.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 34
Uwaga...wklejam zdjęcia aniołków. Dodam, ze nie starałam sie zbytnio bo chciałam zrobic duzo i szybko. Aniołki sa malutkie. wymiar deseczki o ok 7cmx 11cm. Tylko jeden dla Alanka jest duzy. Poza tym ulepiłam swiecznik i takie inne aniołki do powieszenia na sznureczku. I jescze moje zdjęcie z Zosią z festynu.
P1110955.jpgP1110952.jpgP1110944.jpgP1110842.jpgP1110942.jpgP1110954.jpgP1110945.jpgP1110950.jpgP1110949.jpgP1110941.jpg

Aniu anioły śliczne - jak zawsze... ale powiedz mi jak to jest... dopiero co nam wklejałaś zdjęcie przed weselem, w sukience, w której nic po Tobie nie było widać... a na tym zdjęciu to po prostu taki krój sukienki? czy może tego arbuza zapomniałaś pokroić przed jedzeniem? :D

Wiesz Ewo, ze sama sie nad tym zastanawiam. Mam juz naprawde spory brzuszek:tak: Moze sprawdzi sie mój sen i to będą bliźniaki?:-D Dowiemy sie juz 27 sierpnia:tak:

A arbuza własnie znów wcinam. Ale pokroiłam:tak:

Dmuchawcu śliczne aniołki i świecznik także :tak: no i już ładnie brzusio zaczyna się zaokrąglać

A to moje zaproszenie u kończyłam je w końcu :tak:;-)
To są moje drugie zaproszenie w życiu :sorry: za po przednie zrobiła dla nikoli na roczek z inspirowana Dmuchawca wyczynami :tak:
Kacpra zaproszenia
Nowy folder (2).jpg

i Nikoli
Nowy folder (2)2.jpg

jak na drugi raz to chyba nie jest najgorzej

reklama
Izuś, super masz te zaproszenia.:-) Pozazdrościć talentu. :zawstydzona/y::tak::tak::tak:

Kurde, Kobietki aż wstyd bierze że człowiek leniwy się zrobił na starość i nic sam nie robi a Wy tu takie cuda pokazujecie:baffled::-D:-D:-D:-D

Do góry