reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

aniu wklej jakies twoje zdjecia tak zeby brzusio bylo bardziej widac, wiesz ze u mnie to jeszcze nikt nic nie zauwazyl, ba moj brat dzis powiedzial do mnie "schudłas coś"
ja mam taki brzuch jak hmm jakbym sie najadła, i widac go troche bardziej na wieczor a w dzien spokojnie chodze jeszcze w obcislych bluzkach i jeansach a to juz 16 t.,c na pewno brzusio masz wiekszy.

Aaa aniolki oczywiscie cudne, mysle ze jak się wprowadzimy juz na nowe mieszkanko to jakiegos zamówie takiego anioła stróza :)

reklama
Ja to wogóle chylę głowę tak nisko jak sie da dla wszytskich Waszych robótek ręcznych:tak::rofl2:;-) są piękne, Iza, Ania, Ewa, Beatka, Kamilka- pełen podziw dla Was:tak::tak::tak:

Aniu, przyłączam się do próśb-prosimy o więcej fotek z brzusiem:tak::tak:

Adddaaa ja juz w zadne swoje jeansy sie nie mieszcze:no: Tzn w biodrach, w udach są ok, ale guzika nie zapne- nawet mowy nie ma. Troche mi tak dziwnie, ze ten brzuszek tak szybko urósł. W ciąży z Zosia dopiero w 5tym miesiącu powiedziałam w pracy, ze jestem w ciąży, a nawet nikt si enie domyslał. Teraz to by nie przeszło, a dopiero wczoraj zaczął sie 12 tydzień.

Jak będę miała chwilke, o obiecuje, że cykne zdjęcie. Ale to pewnie gdzies dopiero po południu bi ide z małą do przychodni. Lubie Was kobitki straszliwie!!!:tak::tak::tak:

A Ty Iza- czemu nie chwaliłaś sie wczesniej, ze robisz kartki? Naprawde sa bardzo ładne. Wklejaj zdjęcia, jak cos zrobisz nowego. Trzeba sie inspirowac nawzajem;-)

Dmuchawcu te dwie to pierwsze jakie zrobiłam no ale jak będę robiła kolejne to wam na pewno wkleję teraz zaczynam lepić dinki na tort dla Kacpra

Adddaaa i ja tez się przyłączam do prośby zdjęciowej :)

Dzięki dziewczyny za mile słowa co do tych moich zaproszeń

Zdjęcia brzuszka:-)

P1120037.jpgP1120032.jpg

reklama
Iza - zaproszenia super :) motyw z wiązaniem kartki tasiemką bardzo mi się podoba. Sama chciałam chłopakom coś takiego zrobić (kupiłam nawet tasiemkę), ale przy moich kolorowych traktorkach z guzikami, jeszcze tasiemka to było by już za dużo.

Dmuchawcu - ojoj... jak słodko. Też tak chce... i żeby mi się tam w środku coś ruszało................................ no ale wróćmy do rzeczywistości :) Brzusio piekny

Do góry