reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

Aniu to jak mamy taki wybór butów to zostań przy tych które miałaś na zdjęciu:):)
Temat fryzura - myślę żebyś zrobiła tak żebyś dobrze się w niej czuła i żeby Ci nic nie przeszkadzało w trakcie doskonałej zabawy:):)
Propozycje Ewy względem bransoletektrafiony na 5!!!
Ewentualnie przy spiętych włoskach jakieś małe co nieco też w czerni do uszu możesz wsadzić.

reklama
Śliczna kobieta i śliczna kreacja!!! Co tu dużo pisac... Ja zostawilabym te buciki, które masz na zdjęciu, do tego czarne dodatki : bransoletka, kolczyki, torebeczka kopertówka :-) Fryzura- hmmm... ostatnio widziałam na weselu dziewczynę, która miała zrobione do podobnej sukienki bardzo delikatne loki, takie romantyczne. Wyglądała super!!!

Aniu jak widzisz opinie o butach są różne, więc wybrałabym te wygodniejsze :-D

A co do fryzur to może jakiś kok=banan?

images

images

153_2.jpg

Elie-Saab_large.jpeg

A może wepnij sobie we włosy jakiegos kwiatka
136.jpg
i taki sam kwiatek przypnij zosience np do opaski na główkę :-) i mężowi do butonierki ;-)

Idę spac bo rano nie wstanę!

Ostatnia edycja:
Dzieki Wam moje kochane za wszystkie rady. Buy jeszcze poprzymierzam i zdecyduje, ale chyba wole te pełne:tak:

Co do włosów to wczoraj próbowalam upiąc i jednak zostane przy rozpuszczonych- bede sie lepiej czuła. Zreszta my na to wesele jedziemy daleko- ok 6 godzin samochodem. Jesli bedzie goraco to nic nie zostanie z ej mojej fryzury nawet jakbym z samego rana przed podrózą poszła do fryzjera. Wiec pewnie am na miejscu bede włoski sama układac. Spodobał mi sie pomysł lekkich loczków.

A co do bizuerii, to widziałam wczoraj w sklepie idealnie pasujace kolczyki - stare złoto z turkusowymi cyrkoniami. Ale zastanawiam sie tez nad ta czarną bransoletka:tak:

Jestescie kochane! Buziaczki!!!!!

turkus na pewno ożywiłby całą kreację, ale jak masz mieć rozpuszczone włoski to z tych kolczyków wielkiego pożytku nie będzie... a bransolety nie było do tych kolczyków? :biggrin2:

Własnie w ramach spacerku obeszłam całe miasto w poszukiwaniu czarnej bransoletki i nigdzie nie bylo. Tzn była - drewniana malowana na czarno, ale nijak mi ona nie pasuje:no:

Kupiłam wiec wspomniane kolczyki - dwie pary:tak: Jedna do uszu, a z drugiej miałam zrobic sobie broszke i pierscionek. A;le po przyjsciu do domu znalazłam w swoim pudełku z bizueria czarna bransoletke:-D:-D i eraz nie wiem co u zrobic- zn co w koncu załozyc. Jutro zrobie zdjecia i znów Was poprosze o rade, ok?;-)

OK! Przynajmniej jak dla mnie ok. Będzie się działo cos na forum...

Ojej... a ja jutro znowu do 16 mam szkolenie :-(

reklama
Do góry