reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

Aniu to jak mamy taki wybór butów to zostań przy tych które miałaś na zdjęciu:):)
Temat fryzura - myślę żebyś zrobiła tak żebyś dobrze się w niej czuła i żeby Ci nic nie przeszkadzało w trakcie doskonałej zabawy:):)
Propozycje Ewy względem bransoletektrafiony na 5!!!
Ewentualnie przy spiętych włoskach jakieś małe co nieco też w czerni do uszu możesz wsadzić.

reklama
Śliczna kobieta i śliczna kreacja!!! Co tu dużo pisac... Ja zostawilabym te buciki, które masz na zdjęciu, do tego czarne dodatki : bransoletka, kolczyki, torebeczka kopertówka :-) Fryzura- hmmm... ostatnio widziałam na weselu dziewczynę, która miała zrobione do podobnej sukienki bardzo delikatne loki, takie romantyczne. Wyglądała super!!!

Aniu jak widzisz opinie o butach są różne, więc wybrałabym te wygodniejsze :-D

A co do fryzur to może jakiś kok=banan?

images

images

153_2.jpg

Elie-Saab_large.jpeg

A może wepnij sobie we włosy jakiegos kwiatka
136.jpg
i taki sam kwiatek przypnij zosience np do opaski na główkę :-) i mężowi do butonierki ;-)

Idę spac bo rano nie wstanę!

Ostatnia edycja:
Dzieki Wam moje kochane za wszystkie rady. Buy jeszcze poprzymierzam i zdecyduje, ale chyba wole te pełne:tak:

Co do włosów to wczoraj próbowalam upiąc i jednak zostane przy rozpuszczonych- bede sie lepiej czuła. Zreszta my na to wesele jedziemy daleko- ok 6 godzin samochodem. Jesli bedzie goraco to nic nie zostanie z ej mojej fryzury nawet jakbym z samego rana przed podrózą poszła do fryzjera. Wiec pewnie am na miejscu bede włoski sama układac. Spodobał mi sie pomysł lekkich loczków.

A co do bizuerii, to widziałam wczoraj w sklepie idealnie pasujace kolczyki - stare złoto z turkusowymi cyrkoniami. Ale zastanawiam sie tez nad ta czarną bransoletka:tak:

Jestescie kochane! Buziaczki!!!!!

turkus na pewno ożywiłby całą kreację, ale jak masz mieć rozpuszczone włoski to z tych kolczyków wielkiego pożytku nie będzie... a bransolety nie było do tych kolczyków? :biggrin2:

Własnie w ramach spacerku obeszłam całe miasto w poszukiwaniu czarnej bransoletki i nigdzie nie bylo. Tzn była - drewniana malowana na czarno, ale nijak mi ona nie pasuje:no:

Kupiłam wiec wspomniane kolczyki - dwie pary:tak: Jedna do uszu, a z drugiej miałam zrobic sobie broszke i pierscionek. A;le po przyjsciu do domu znalazłam w swoim pudełku z bizueria czarna bransoletke:-D:-D i eraz nie wiem co u zrobic- zn co w koncu załozyc. Jutro zrobie zdjecia i znów Was poprosze o rade, ok?;-)

OK! Przynajmniej jak dla mnie ok. Będzie się działo cos na forum...

Ojej... a ja jutro znowu do 16 mam szkolenie :-(

reklama
Do góry