reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

Góra sukienki jest wykonana z różyczek które są wypukłe, posypane brokatem (ale ten brokat nie spada z nich). Mąż jak mnie w niej w sklepie zobaczył powiedział że wyglądam olśniewająco i bez gadania kupujemy;-)

reklama
Ewa kartka super! Dla mnie bomba! Bardzo fajny pomysł
Willsonko sukienka bardzo ciekawa i fajnie uszyta, figurka też super!

A ja nadal poszukuję kieckę

No a ja myslałam że kupie sobie nową kieckę na wesele, ale niestety troche sie przeliczylismy z kasą. Trzeba nowy wózek kupić.
I do wyboru mam:
- turkusową, zwiewną, wiązaną na szyi.
- fioletową, na ramiączkach, atłasową, za kolano, z niewielkim dodatkiem tiulu na dole
- czerwona, na ramiączkach, z cekinami
Bym załozyła ta ostatnia ale po ostatnim weselu (u brata gdzie świadkową byłam) miałam całe podrapane ręce od cekinów :baffled: A mały bedzie do wieczora z nami i nie chce jego podrapać..Czerwoną i turkusową widac na nk. Pierwszą miałam w 1 dzień wesela brata, a druga w drugi :-p A filetowa mialam u kuzyna 2 lata temu. Fotki mam u sibie na kompie a teraz u mamy jestem psa wypuscić :-p oho mały znowu wzywa

Co do czerwonej to tak jak pisałam - u mojego brata było 5!! takich poprostu czerwoniutkich. Nie mówie o tych z jakimiś wzorkami, gdzie czerwień też się pokazywała. Patra wybrałabym którąś z dwóch pozostałych - fiolet lub turkus. A kiedy to weselicho? przy wysokich temp. może lepiej tą zwiewna turkusową :confused:

Buuuuu
a ja nie mam żadnej zwiewnej, ani turkusowej, ani fioletowej, ani nawet czerwonej, ani z wypukłymi rózyczkami....nie mam po prostu zadnej, która by na mnie wlazła:-( Pieniędzy tez nie mam:-( Poza tym nadal mnie mdli...

Kochane a czy ja ak moge wyglądać?

Załączniki

• DSC01274.jpg
    DSC01274.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC01273.jpg
    DSC01273.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 58
Alusia suoper wygladasz !!! ja bym dodala może n.p jakiś ładny naszyjnik najlepiej jakis kolorowy , albo do czarnego czerwone korale ;) tzn mi się tak podoba :)

Alusia pewnie, że możesz... a stanik masz czarny pod spodem, bo tak jakoś błyszczy i nie wiem czy to po prostu lampa błyskowa tak światło odbiła...

reklama
No właśnie myśle nad jasnymi koralami i kolczykami też jasnymi. Torebke chyba też jakaś jasną znajde :)
A stanik na zdjęciu mam biały bo czarnego do karmienia nie moge nigdzie kupić ... wrrr .... a chciałabym usztywniany ale to kupa kasy. A kobietki wyglądam strasznie grubo ? Bo kurcze tak się czuje ?

Do góry