reklama
No a ja myslałam że kupie sobie nową kieckę na wesele, ale niestety troche sie przeliczylismy z kasą. Trzeba nowy wózek kupić.
I do wyboru mam:
- turkusową, zwiewną, wiązaną na szyi.
- fioletową, na ramiączkach, atłasową, za kolano, z niewielkim dodatkiem tiulu na dole
- czerwona, na ramiączkach, z cekinami
Bym załozyła ta ostatnia ale po ostatnim weselu (u brata gdzie świadkową byłam) miałam całe podrapane ręce od cekinów A mały bedzie do wieczora z nami i nie chce jego podrapać..Czerwoną i turkusową widac na nk. Pierwszą miałam w 1 dzień wesela brata, a druga w drugi A filetowa mialam u kuzyna 2 lata temu. Fotki mam u sibie na kompie a teraz u mamy jestem psa wypuscić oho mały znowu wzywa
I do wyboru mam:
- turkusową, zwiewną, wiązaną na szyi.
- fioletową, na ramiączkach, atłasową, za kolano, z niewielkim dodatkiem tiulu na dole
- czerwona, na ramiączkach, z cekinami
Bym załozyła ta ostatnia ale po ostatnim weselu (u brata gdzie świadkową byłam) miałam całe podrapane ręce od cekinów A mały bedzie do wieczora z nami i nie chce jego podrapać..Czerwoną i turkusową widac na nk. Pierwszą miałam w 1 dzień wesela brata, a druga w drugi A filetowa mialam u kuzyna 2 lata temu. Fotki mam u sibie na kompie a teraz u mamy jestem psa wypuscić oho mały znowu wzywa
Co do czerwonej to tak jak pisałam - u mojego brata było 5!! takich poprostu czerwoniutkich. Nie mówie o tych z jakimiś wzorkami, gdzie czerwień też się pokazywała. Patra wybrałabym którąś z dwóch pozostałych - fiolet lub turkus. A kiedy to weselicho? przy wysokich temp. może lepiej tą zwiewna turkusową
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
A
Alusia8989
Gość
reklama
A
Alusia8989
Gość
No właśnie myśle nad jasnymi koralami i kolczykami też jasnymi. Torebke chyba też jakaś jasną znajde
A stanik na zdjęciu mam biały bo czarnego do karmienia nie moge nigdzie kupić ... wrrr .... a chciałabym usztywniany ale to kupa kasy. A kobietki wyglądam strasznie grubo ? Bo kurcze tak się czuje ?
A stanik na zdjęciu mam biały bo czarnego do karmienia nie moge nigdzie kupić ... wrrr .... a chciałabym usztywniany ale to kupa kasy. A kobietki wyglądam strasznie grubo ? Bo kurcze tak się czuje ?