reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

Góra sukienki jest wykonana z różyczek które są wypukłe, posypane brokatem (ale ten brokat nie spada z nich). Mąż jak mnie w niej w sklepie zobaczył powiedział że wyglądam olśniewająco i bez gadania kupujemy;-)

reklama
Ewa kartka super! Dla mnie bomba! Bardzo fajny pomysł
Willsonko sukienka bardzo ciekawa i fajnie uszyta, figurka też super!

A ja nadal poszukuję kieckę

No a ja myslałam że kupie sobie nową kieckę na wesele, ale niestety troche sie przeliczylismy z kasą. Trzeba nowy wózek kupić.
I do wyboru mam:
- turkusową, zwiewną, wiązaną na szyi.
- fioletową, na ramiączkach, atłasową, za kolano, z niewielkim dodatkiem tiulu na dole
- czerwona, na ramiączkach, z cekinami
Bym załozyła ta ostatnia ale po ostatnim weselu (u brata gdzie świadkową byłam) miałam całe podrapane ręce od cekinów :baffled: A mały bedzie do wieczora z nami i nie chce jego podrapać..Czerwoną i turkusową widac na nk. Pierwszą miałam w 1 dzień wesela brata, a druga w drugi :-p A filetowa mialam u kuzyna 2 lata temu. Fotki mam u sibie na kompie a teraz u mamy jestem psa wypuscić :-p oho mały znowu wzywa

Co do czerwonej to tak jak pisałam - u mojego brata było 5!! takich poprostu czerwoniutkich. Nie mówie o tych z jakimiś wzorkami, gdzie czerwień też się pokazywała. Patra wybrałabym którąś z dwóch pozostałych - fiolet lub turkus. A kiedy to weselicho? przy wysokich temp. może lepiej tą zwiewna turkusową :confused:

Buuuuu
a ja nie mam żadnej zwiewnej, ani turkusowej, ani fioletowej, ani nawet czerwonej, ani z wypukłymi rózyczkami....nie mam po prostu zadnej, która by na mnie wlazła:-( Pieniędzy tez nie mam:-( Poza tym nadal mnie mdli...

Kochane a czy ja ak moge wyglądać?

Załączniki

• DSC01274.jpg
    DSC01274.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 63
  • DSC01273.jpg
    DSC01273.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 63
Alusia suoper wygladasz !!! ja bym dodala może n.p jakiś ładny naszyjnik najlepiej jakis kolorowy , albo do czarnego czerwone korale ;) tzn mi się tak podoba :)

Alusia pewnie, że możesz... a stanik masz czarny pod spodem, bo tak jakoś błyszczy i nie wiem czy to po prostu lampa błyskowa tak światło odbiła...

reklama
No właśnie myśle nad jasnymi koralami i kolczykami też jasnymi. Torebke chyba też jakaś jasną znajde :)
A stanik na zdjęciu mam biały bo czarnego do karmienia nie moge nigdzie kupić ... wrrr .... a chciałabym usztywniany ale to kupa kasy. A kobietki wyglądam strasznie grubo ? Bo kurcze tak się czuje ?

Do góry