alsuia wygladasz super w zyciu bym nie powiedziala ze dopiero co urodzilas ile przytylas w ciazy i ile juz stracilas ? poza tym masz zgrabne nogi wiec fajnie jakbys miala szpilki na wyoskich obcacach bo one wlasnie dają efekt dlugich nog no i fajnie i kobieco to wyglada no ale te butki tez masz bardzo ladne a na brzuszek ktory zostaje po ciazy duzo kobiet inwestuje w jakies gorsety itd ja po ciazy akurat nie musialam bo i tak mialam maly brzuch a po nim mi nic nie zostalo ciekawe jak bedzie teraz
reklama
A
Alusia8989
Gość
Ada przytyłam 20kg ale do zrzucenia zostalo mi jeszcze jakieś 8 kg bo już 3 kg spadlo ) karmie piersią więc ... No ogolnie to nie moge na siebie parzeć, mam masywne raiona, duży biust, brzuch obwisły, szerowie biodra i grube nogi ...
ja kupilam dzis dwie sukienki, ale co do tej dlugiej to teraz mam watpliwosci, choc na zywo i na mnie wyglada lepiej niz na zdj
slinky diamanté waist dress
wave trim mesh maxi dress
a ta juz kupilam jakis czas temu
one shoulder motif godet dress
moja mała pasja: Zaproszenia Roczek <-- może którąś zainspiruje :-)
Jak ja to zobaczyłam byłam w szoku! niektóre zaproszenia (nie koniecznie na roczek to prawdziwe cacuszka!
Jak ja to zobaczyłam byłam w szoku! niektóre zaproszenia (nie koniecznie na roczek to prawdziwe cacuszka!
ja kupilam dzis dwie sukienki, ale co do tej dlugiej to teraz mam watpliwosci, choc na zywo i na mnie wyglada lepiej niz na zdj
Wow!!!
Ta czerwona jest rewelacyjna!!!!!!!!! Kocham takie suknie(na innych)
kartki superowe! szok!
ja sie zastanawiam czy czasem tej rozowej sukienki nie skrocic, bo to bedzie moj pierwszy raz w dlugiej sukience na weselu i nie wiem czy dam rade w niej tanczyc.... i jak beda takie upaly to nogi mi sie do niej przykleja
ja sie zastanawiam czy czasem tej rozowej sukienki nie skrocic, bo to bedzie moj pierwszy raz w dlugiej sukience na weselu i nie wiem czy dam rade w niej tanczyc.... i jak beda takie upaly to nogi mi sie do niej przykleja
maylah
Fanka BB :)
Beatko co by nie było, będziesz wyglądać cudnie w tych sukienkach:-):-):-) a sukienki maxi ponoć teraz w modzie
Ewuniu, karteczki śliczniaste:-)
Ala , wyglądasz rewelacyjnie, ja nigdzie nie widzę, masywnych ramion czy grubych ud. Chyba Twoje lustro kłamie
Ewuniu, karteczki śliczniaste:-)
Ala , wyglądasz rewelacyjnie, ja nigdzie nie widzę, masywnych ramion czy grubych ud. Chyba Twoje lustro kłamie
reklama