reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

alsuia wygladasz super w zyciu bym nie powiedziala ze dopiero co urodzilas :) ile przytylas w ciazy i ile juz stracilas :)? poza tym masz zgrabne nogi wiec fajnie jakbys miala szpilki na wyoskich obcacach bo one wlasnie dają efekt dlugich nog :D no i fajnie i kobieco to wyglada no ale te butki tez masz bardzo ladne :) a na brzuszek ktory zostaje po ciazy duzo kobiet inwestuje w jakies gorsety itd :) ja po ciazy akurat nie musialam bo i tak mialam maly brzuch a po nim mi nic nie zostalo ciekawe jak bedzie teraz

reklama
Ada przytyłam 20kg ale do zrzucenia zostalo mi jeszcze jakieś 8 kg bo już 3 kg spadlo :)) karmie piersią więc ... No ogolnie to nie moge na siebie parzeć, mam masywne raiona, duży biust, brzuch obwisły, szerowie biodra i grube nogi ...

Zaproszenia super! Każde bez wyjątku! Ale takich lizaczków chyba jeszcze nigdzie nie spotkałam, zawsze można inne użyć, bo naprawde pomysł fajny.

kartki superowe! szok!
ja sie zastanawiam czy czasem tej rozowej sukienki nie skrocic, bo to bedzie moj pierwszy raz w dlugiej sukience na weselu i nie wiem czy dam rade w niej tanczyc....:confused: i jak beda takie upaly to nogi mi sie do niej przykleja:-D

Beatko co by nie było, będziesz wyglądać cudnie w tych sukienkach:-):-):-) a sukienki maxi ponoć teraz w modzie:tak:

Ewuniu, karteczki śliczniaste:-)

Ala , wyglądasz rewelacyjnie, ja nigdzie nie widzę, masywnych ramion czy grubych ud. Chyba Twoje lustro kłamie:-p

reklama
A tak się prezentują zaproszenia:
DSC08328.jpgDSC08332.jpgDSC08329.jpgDSC08330.jpg

Do góry