reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

reklama
Cześć... byłam dzisiaj na szkoleniu związanym z dofinansowaniem z UE. Prowadzący mówił, że są dziewczyny ubiegające się o dotację na otworzenie firmy zajmującej się np. produkcją biżuterii, ale, że najbardziej zaintrygowało go jak pani doradca przekazała mu, że jedna kobieta chce robić pierniki. Mówi, że pierwsza jego reakcja była "PIERNIKI? Ale o co kaman?"... ale jak przyszła na konsultacje z jednym ze swoich pierników to szczena mu opadłą i stwierdził, że na takich piernikach można na prawdę zarobić. Patrzcie jakie cudeńka Piernikarnia - moje pierniki i inne słodkie cuda ... Co prawda nie są jadalne (są, ale nei jest na nich napisane, że są do spożycia, bo to sie wiąże z różnymi atestami sanepidami itd)...
Także myślę Aniu-Dmuchawcu, że spokojnie możesz zakładać biznes ze swoimi karteczkami, zaproszeniami i wyrobami z masy solnej :tak:

A te torty :szok: http://piernikarnia.blogspot.com/search?updated-max=2009-11-05T14:54:00-08:00&max-results=7

Ostatnia edycja:
A oto karteczka. Na szybko - jak kupowałam w pasmanterii aksamitki dla chłopaków - zrobiłam zaopatrzenie. Ogólnie bez jakichś rewelacji, ale mnie się podobała :-D

Załączniki

• DSC08220.jpg
    DSC08220.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC08218.jpg
    DSC08218.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC08215.jpg
    DSC08215.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC08213.jpg
    DSC08213.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 49
Wstawiam wam fotki mnie w nowej sukience na wesele na które ide w tą sobotę. W rzeczywistrości kolory są intenstywniejsze. Ciemne foty bo robione komórką

Załączniki

• 07072010.jpg
    07072010.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 50
Willsonka - sukienusia super! też myślałam o jakimś takim turkusie na wesele :tak: ale musze Wam powiedzieć, że co jak co ale były 4 (a później 5) dziewczyn w czerwonych kieckach. I to na dodatek wszystkie to były "małe czerwone", gładkie, dopasowane, bez udziwnień (wieczorem jeszcze jedna ciocia przebrała się w czerwoną troszke dłuższą, bo za kolanko, ale też prościutką).

A co do powtarzających się sukienek to dwie czerwone były identyczne :szok: A ogólnie to taką sukienkę jak ja miałam (w innym kolorze) przymierzała też moja kuzynka, ale zdecydowała się na inną, taką chabrową, na szyję z paskiem. A własnie taka chabrową mierzyła moja druga kuzynka i już by ją kupiła, ale zdecydowała, że pójdzie w starej. Normalnie w każdym skiepie (czy to Gliwice, Zabrze czy Rybnik - bo ja tam kupiłam swoją) te same sukienki. I jak tu być oryginalną?

Ewa Twoja karteczka jest sliczna!:tak:

Willsonko sukieneczka ciekawa, ale słabo ją widać. Może zrobisz jakies wyraxniejsze zdjęcie bo jestem ciekawa jak wygląda góra:tak:

31 lipca mam wesele i tez bee kupowac kiecke, bo w zadna swoja sie nie mieszcze:sorry2:

sukienke kupiłam w tk maxx w czeladźi w m1. Zajebisty sklep. Super kreacje, sukienka jest z matyeriału przypominającego satyne, zwiewna i nierówna na dole. jakby poszarpana xco powoduje że jest wyjatkowa. Sukienka pochodzi z londynu.

Słyszałam o tym sklepie w czeladzi... mój brat był w jakimś outlecie w czeladzi (nie wiem czy akurat w tk max)i pokupował dużo markowych ciuchów w niewygórowanych cenach. Muszę się tam kiedyś wybrać - może jak dostanę pierwszą wypłatę :-D bo ostatnio podpisałam umowę (zlecenie - nie o pracę) na 2 lata!!

reklama
Wilsonka ty to masz figurkę :tak::tak::tak:
a czym jest wykonczona góra tej sukienki?? wygląda interesująco:tak::tak:

Do góry