reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

BeataZ ja właśnie w trakcie projektowania zaproszeń i oto kilka jakie znalazłam na allegro na zaproszeniach ja wybrałam nr 4 ;-)

Wierszyki

1.Idzie misio, idzie konik,
piesek, żaba, no i słonik.
Wszyscy razem z balonami,
z najlepszymi Życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce.
Mam już jeden roczek więcej!
(lub Masz już...)

2.Dziś już mija pierwszy roczek
na mej główce pierwszy loczek
więc zapraszam Was do siebie,
zabawimy się jak w niebie.
Będzie tort, a na nim świeczka,
uśmiechnięte me usteczka,
oprócz tortu mnóstwo soku
i tak będzie już co roku.

3.Jeden kroczek, drugi kroczek
Krzysio zaraz skończy roczek
z tej okazji tort pieczemy
i przyjęcie wydajemy
wpadnij chociaż na chwileczkę
zobacz jak Krzyś gasi świeczkę

4.Na swym torcie za chwileczkę
Krzysio pierwszą zdmuchnie świeczkę
więc serdecznie zapraszamy
byś się cieszył razem z nami,
że nasz mały niemowlaczek
to już roczny dziś dzieciaczek

5.Miną właśnie roczek cały,
Odkąd jestem na tym świecie,
Chociaż byłem całkiem mały,
już urosłem-pewnie wiecie.
Więc zaprosić pragnę Was,
Bo urodzin przyszedł czas.

A teraz pytanie do was jakiego kleju używacie do zaproszeń w sensie papier materiał i jaki jest najlepszy:confused::confused::confused:

to jest mój debiut zaprosznienowy ale coś mi się wydaje ze będę robiła teraz zawsze, takie ręcznie robione zaproszeni jest super pamiątka :tak:

reklama
Aniu no dobra dobra, nie bij, to były pierwsze zaproszenia, więc następnym razem może będą jeszcze lepsze

Ja używam MAGIK, dla mnie super, łatwo się ściera z rąk, nie faluje papieru, a po wyschnięciu robi się całkowicie przezroczysty, a jest biały i np jak naklejałam koraliki to nie rzuca sie w oczy jak dam trochę za dużo a najważniejsze że nie jest drogi, kosztuje jakieś 3,50

Dziewczyny pomożecie????? :sorry::sorry: Bardzo Was proszę o radę

Bo wiec tak, chodzi o to że w sobotę ide na 18 do córki siostry mojego M i jakoś dzisiaj mi wpadło do głowy żeby zapakowac 18 par stringów w papierki jako cukierki i nabic na druciki, ale nie mam pojęcia co z tym dalej zrobic??????????? Plissss... Pomózcie, będę bardzo wdzięczna :tak::tak::tak::tak: Czy zrobic z tego bukiet? Dodac jakieś kwiatki? Listki? Czy jakoś tak w organze, bo mam różową i zieloną, czy może wogóle jakoś inaczej to zrobic? Jakieś kwiatki z tego porobic? A może w duży balon powkładac i nadmuchac? No ale nie wiem czy to by sie udało, myślałam też o koszyku i wtedy do niego je nawbijac, ale w sumie to może drogo wyjśc, a i tak kasę dajemy, to miał byc dodatek zamiast kwiatów no i nie wiem co zrobic z tym dalej????????????????

Załączniki

• d.jpg
    d.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 36
  • d (2).jpg
    d (2).jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 35
  • d (1).jpg
    d (1).jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 45
KAMUŚ ja bym zrobiła bukiet.
A masz prezerwatywe,zamiast balona nadmuchaj.
Włóż w środek i owin organzą .:-):sorry:

Albo z kolorowego papieru zrób rożek i na wrzucaj cukierasów (takei jak dziecia daje sie do szkoły jak poraz pierwszy ida,na umilenie chwil)wiesz o co chodzi.?/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry