reklama
justysia85
Fanka BB :)
Justysia biedronki pewnie będą... ale mi chodziło właśnie tego typu - ale bardziej "męskie"
Tylko kiedy ja znajdę czas na takie zakupy :/ może skoro przestało padać, to łatwiej będzie mi wybrać się z dwójką autobusem do miasta... a przystanek mam właśnie niedaleczko sklepu plastycznego i kwiaciarni, pasmanteria teżniedaleko więc może byłaby to ciekawa przygoda zarówno dla mnie jak i dla dzieciaków
Oj, EWUŚ wiem o czym mówisz.
Ja jak pojechałam z dwoma do miasta to KAROL by mi pod samochód wpadł i powiedziałam nigdy wiecej,sama z dwójką dziećmi !!!!
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Dzieki dziewczeta za rady- buziak dla Was! Wianuszek bedzie bez listków, ale w ramach kompromisu na kokardce bedzie kwiatek i dwa zielone listki. Wydrukuje tekst do srodka to wkleje ostateczna wersje.
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
No bomba
Ach... muszę też coś zrobić, bo mnie skręca jak patrzę na te wasze zaproszenia... może dzis zrobię zaproszenia na koncert końcoworoczny (szkoły muzycznej) Tomeczka. Znów będzie na scenie występował Co prawda nie miałam możliwości nic ciekawego kupić, ale może się uda coś pokombinować.
Ach... muszę też coś zrobić, bo mnie skręca jak patrzę na te wasze zaproszenia... może dzis zrobię zaproszenia na koncert końcoworoczny (szkoły muzycznej) Tomeczka. Znów będzie na scenie występował Co prawda nie miałam możliwości nic ciekawego kupić, ale może się uda coś pokombinować.
beata26
szczęśliwa mamusia :)
zaproszenia są boskie !!! Ty to masz talent kobito a swoją drogą gdzie Ty kupujesz taki piękny papier z tłoczeniami?
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Kamila bo w tyłek dostaniesz! Mnie sie Twoje bardzo podobały
Beatko papier kupiłam w Lidlu. Tam sa czasem takie zestawy papierów ozdobnych.
Beatko papier kupiłam w Lidlu. Tam sa czasem takie zestawy papierów ozdobnych.
beata26
szczęśliwa mamusia :)
dzięki Ania, szkoda że u mnie nie ma lidla ;/ Ale ponoć ma być wiec byłoby super !!!
reklama