reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

Aniu pewnie już podjęłaś decyzję, ale mi się osobiście bardziej podoba ta wersja bez listków :-)

reklama
Justysia biedronki pewnie będą... ale mi chodziło właśnie tego typu - ale bardziej "męskie" :)

Tylko kiedy ja znajdę czas na takie zakupy :/ może skoro przestało padać, to łatwiej będzie mi wybrać się z dwójką autobusem do miasta... a przystanek mam właśnie niedaleczko sklepu plastycznego i kwiaciarni, pasmanteria teżniedaleko więc może byłaby to ciekawa przygoda zarówno dla mnie jak i dla dzieciaków ;)

Oj, EWUŚ wiem o czym mówisz.
Ja jak pojechałam z dwoma do miasta to KAROL by mi pod samochód wpadł i powiedziałam nigdy wiecej,sama z dwójką dziećmi !!!!:no::no::no::no::no::no::baffled:

Dzieki dziewczeta za rady:tak:- buziak dla Was! Wianuszek bedzie bez listków, ale w ramach kompromisu na kokardce bedzie kwiatek i dwa zielone listki:tak:. Wydrukuje tekst do srodka to wkleje ostateczna wersje.

No to nasze zaprszenia na roczek prezentuja sie tak:

P1100630.jpgP1100636.jpgP1100634.jpgP1100632.jpg

No bomba :)

Ach... muszę też coś zrobić, bo mnie skręca jak patrzę na te wasze zaproszenia... może dzis zrobię zaproszenia na koncert końcoworoczny (szkoły muzycznej) Tomeczka. Znów będzie na scenie występował :) Co prawda nie miałam możliwości nic ciekawego kupić, ale może się uda coś pokombinować.

Kamila bo w tyłek dostaniesz!:angry::tak: Mnie sie Twoje bardzo podobały:tak:

Beatko papier kupiłam w Lidlu. Tam sa czasem takie zestawy papierów ozdobnych.

reklama
dziewczyny znacie moze jakies wierszyki na zaproszenia na roczek?
szukalam w necie ale nic ciekawego nie znalazlam

Do góry