reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

reklama
Śliczne te zaproszenia :)

Czy któraś mamusia chłopca już coś takiego robiła?
Kurcze ja musiałabym się przejechać do jakiejś pasmanterii coby kupić jakieś dekoracje... tylko coś mi się zdaje, że więcej taśm w serduszka i kwiatuszki będzie niż w auta, kopary i samoloty :/ ale może jakieś guziki takie będą... jak nie, to na allegro zamówię... czasem są do kwiatków doczepiane takie drewniane biedronki - wiecie w jakiego typu sklepie coś takiego można kupić - oczywiście mi by zależało na autkach, pociągach i koparach a nie biedronkach :) ewentualnie zwierzaki wchodzą w grę... a może piłkarze - takie nawiązanie do tortu by było ;)

Ewa - guziki w kształcie piłki nożnej widziałam u siebie w pasmanterii:tak:. Masz racje, że dla chłopca trudniej zrobic cos takiego.
Moge tylko moja kartkę z pociagiem Ci przypomnieć.

P1090568.jpgP1090567.jpg

A ja właśnie się wziełam za zaproszenia na roczek Zosi:tak: Jak skończe, to wkleję:tak:, żeby się pochwalic jak zwykle:sorry2:

Moje kochaniutkie mam do Was pytanko:

z listkami czy bez? Mąż mówi, że z listkami, a ja nie moge się zdecydować gdyż preferuję skromną elegancję:cool:Z drugiej strony weselej z listkami,a to przecież zaproszenie dla dziecka:confused: Może mi poradzicie?

P1100626.jpgP1100623.jpg

ANIU JA MÓWIE BEZ !

EWO ja jeszcze nic nie kombinowałam i nie wiem czy bede ,ale ja biedronki widziałam w kwiaciarnii ,nie wiem czy u was tez bedzie.:no:

reklama
Justysia biedronki pewnie będą... ale mi chodziło właśnie tego typu - ale bardziej "męskie" :)

Tylko kiedy ja znajdę czas na takie zakupy :/ może skoro przestało padać, to łatwiej będzie mi wybrać się z dwójką autobusem do miasta... a przystanek mam właśnie niedaleczko sklepu plastycznego i kwiaciarni, pasmanteria teżniedaleko więc może byłaby to ciekawa przygoda zarówno dla mnie jak i dla dzieciaków ;)

Do góry