reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

reklama
Śliczne te zaproszenia :)

Czy któraś mamusia chłopca już coś takiego robiła?
Kurcze ja musiałabym się przejechać do jakiejś pasmanterii coby kupić jakieś dekoracje... tylko coś mi się zdaje, że więcej taśm w serduszka i kwiatuszki będzie niż w auta, kopary i samoloty :/ ale może jakieś guziki takie będą... jak nie, to na allegro zamówię... czasem są do kwiatków doczepiane takie drewniane biedronki - wiecie w jakiego typu sklepie coś takiego można kupić - oczywiście mi by zależało na autkach, pociągach i koparach a nie biedronkach :) ewentualnie zwierzaki wchodzą w grę... a może piłkarze - takie nawiązanie do tortu by było ;)

Ewa - guziki w kształcie piłki nożnej widziałam u siebie w pasmanterii:tak:. Masz racje, że dla chłopca trudniej zrobic cos takiego.
Moge tylko moja kartkę z pociagiem Ci przypomnieć.

P1090568.jpgP1090567.jpg

A ja właśnie się wziełam za zaproszenia na roczek Zosi:tak: Jak skończe, to wkleję:tak:, żeby się pochwalic jak zwykle:sorry2:

Moje kochaniutkie mam do Was pytanko:

z listkami czy bez? Mąż mówi, że z listkami, a ja nie moge się zdecydować gdyż preferuję skromną elegancję:cool:Z drugiej strony weselej z listkami,a to przecież zaproszenie dla dziecka:confused: Może mi poradzicie?

P1100626.jpgP1100623.jpg

ANIU JA MÓWIE BEZ !

EWO ja jeszcze nic nie kombinowałam i nie wiem czy bede ,ale ja biedronki widziałam w kwiaciarnii ,nie wiem czy u was tez bedzie.:no:

reklama
Justysia biedronki pewnie będą... ale mi chodziło właśnie tego typu - ale bardziej "męskie" :)

Tylko kiedy ja znajdę czas na takie zakupy :/ może skoro przestało padać, to łatwiej będzie mi wybrać się z dwójką autobusem do miasta... a przystanek mam właśnie niedaleczko sklepu plastycznego i kwiaciarni, pasmanteria teżniedaleko więc może byłaby to ciekawa przygoda zarówno dla mnie jak i dla dzieciaków ;)

Do góry