reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

Ja to jakaś opózniona jestem, dopiero zobaczyłam Kamiko śliczną Twoja karteczkę
Ja popadnę chyba wkompleksy, bo Ania, Ewa, Justynka, Beatka , i Ty i kto jeszcze ma takie zdolności, heheeeee?
Ja to mam problem z narysowaniem koła nawet:szok::szok::szok: albo prostej linii

Aniu, Twoje zaproszenia śliczne, ja już z Twoich usług skorzystałam i na pewno jeszcze skorzystam ;-)

Ewcia, myślę,że w tej sukience, która wybrałaś wyglądasz najkorzysniej, no i ta Twoja figuraaaaaaaaaaa, CUDNA, ja bym też była za czzarnymi dodatkami:-)

reklama
Ewo, Dmuchawcu dzięki za rady dot drukarki, nie wiem czy mój Brother sobie poradzi, ale może spróbuję. A macie jakiś konkretny program do tego typu nadruków?

Maylah Ty wez mnie juz nie rozśmieszaj, ok? Nie dosc że na figurę narzekasz to teraz jeszcze na swoje koła i linie :-D:-D Normalnie mnie to rozbawiło :-D

jak ktoś umie wycinać i przyklejać nie brudząc przy tym wszystkiego wokoło hheheeee
Ja na plastyce korzystałam z pomocy mojego taty, bo kiedyś mieliśmy narysować cmentarz na Wszystkich świętych i ja narysowałam kolorowe groby i pani dała mi 3:-( i potem już nie chciałam korzystać ze swoich wspaniałych pomysłów:szok::-D:-)
:-p

Kamila, ja kupiłam jasny papier coś jak len z fakturką, do tego dziś wywołuję zdjęcia w formacie 4,5 x 6 w kolorze. Mam piękną z kwiatami taśmę (wstążkę ) przykleję ją z brzegu pod nią lekko wsunę pod kątem zdjęcie i na dole napis ZAPROSZNIE NA ROCZEK JULKI, albo jakiś inny. Jutro będe je robić to w pon wkleję zdjęcia.

reklama
Do góry