reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

reklama
no więc:

Ania, Twoje zaproszenia są super!! bardzo lubię takie delikatne kartki a nie jakieś napaćkane :-)

Kamilko, ja też robię ze zdjęciem. Mam już wszystkie materiały, tylko muszę zdjęcia wywołać:-)

Ewcia, kup bolerko czarne, srebrną biżuterię nawet same długie kolczyki by starczyły.

Ewa ja tez jestem za bolerkiem. Właśnie takim jak na tej stronie- zachodzącym tylko na ramiona.

A co do bizuterii to ja gustuję w srebrze. Duże korale są ok, ale chyba nie na taką okazję.

Aniu muszę Ci powiedzieć,że ja też kartke komuniną zrobiłam,teraz na niedziele bede robić drugą no i zła nie była.
A zaproszenia śliczne ,takie skromne najładniejsze.

Ewo tak jak piszą dziewczyny krótkie bolerko i delikatna srebna biżuteria.;-)

Ewa ja tez nie przepadam za bolerkami ale zgadzam sie z dziewczynami ze najbardziej pasuje:tak: ahhh super bedziesz wygladac.....
Aniu sliczne te kartki, takie proste i eleganckie

Ostatnia edycja:
EWA jak dla mnie tylko i wylacznie bolerko do takiej sukienki!! jak bedzie cos dluzszego typu zakiet to optycznie doda Ci sporo kilogramow!! A co do bizuterii to jaka bedzies zmiec torebeczke , buciki i jaki chcesz makijaz - delikatny czy mocny??

ANIA piekne te kartki szok!!!!! p.s. ja jescze slubu nie mialam... na razie mi nie predko... ale jakby co to zamowie u Ciebie zaproszenia :-)

Ostatnia edycja:
kamlotka o tym czy da się nadrukować decyduje grubość papieru i to czy jest bardzo sztywny... no i czy drukarka musi go mocno "pozwijać" - jeżeli papier "zwija się" tylko o 90* (wsadzany pionowo wychodzi poziomo lub na odwrót) to napewno mniej zagnieceń może drukarka spowodować. Do tego musisz pamiętać, że jeżeli masz drukarkę laserową to należy wybrać odpowiedni rodzaj (grubość) papieru we właściwościach coby się dobrze rozgrzała (tak samo przy cienkich papierach lub foliach należy zmienić rodzaj papieru w ustawieniach, bo można cosik przypalić)... a przy drukarkach atramentowych ważne by zmienić ustawienia gdy używasz śliskiego, błyszczącego papieru, żeby się nie rozmazało wszystko...

stopi co do dodatków to butki i torebka czarne - bez żadnych udziwnień, makijaż też raczej spokojny... już sam kolor sukienki jest (jak na mnie) dość wyraźny ;-):tak:

Poniżej zdjęcia innych sukienek, które jeszcze mierzyłam... no i tej którą wybrałam.

Załączniki

• Zdjęcie0080.jpg
    Zdjęcie0080.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 58
  • P5190370.jpg
    P5190370.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 79
  • Zdjęcie0079.jpg
    Zdjęcie0079.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 63
  • Zdjęcie0078.jpg
    Zdjęcie0078.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 61
EWA ja do takiego stroju zalozyla bym czarne dodatki - oczywiscie moga byc jakies kolczyki, brazoletka czy wisiorek koloru czarnego, ale z malutkim diamencikiem, czy z polyskiem. Tylko dalabym bardzo delikatne dodatki, bo z tego co widze sukienka ma taki material z polyskiem??? Dobrze mysle??? Jesli tak to ona bedzie ladnie sie mienic w swietle i dodatkowe srebne czy zlote dodatki moga sie zle komponowac.
Najlepiej poprzymierzaj sobie rozne dodatki przed lustrem, bo co innego zdjecie, a co innego na zywo cos wyglada :-) :-)

reklama
Kamilko ja mam urzadzenie wielofunkcyjne HP z drukarka atramentową. Bierze papier każdej grubości, nie zagina papieru i fajnie drukuje:tak::tak:

Ewa dokonałas dobrego wyboru:tak:

Do góry