Hej dziewczyny, zauważyłam że świetnie dobieracie do figury stroje wieczorowe więc i ja ja mam prośbe. Ide w tym roku na 4 wesela i musze sobie coś kupić jakąs kiecke, jednak mam jeszcze nieuregulowana figurę, a raczej figurę troszkę na gruszkę....Obecnie nosze rozmiar 38. Mam długie...w miare zgrabne nogi. Chciałabym zatuszowac biodra. Prosze o porady a poniżej aktualna fotka
reklama
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Kochana, ja na Twoim miejscu pokazywałabym ramionka i nogi.
Czyli koniecznie cos krótkiego i z odkrytymi ramionami. Idealna długość - w kolanko Dół rozkloszowany, delikatnie, albo niedelikatnie;-)
A poza tym - jaka gruszka???
I po co chcesz tuszowac biodra?
Masz taka figurke jak ja obecnie czyli troszke w pasie nieproporcjonalnie Ja tez nosze 38.
Nienawidze tego braku wyraźnej talii
Ale chyba da sie z tym zyc;-)
A tu propozycje szafirowa z gołymi ramionami najlepsza:
A kolor dla Ciebie - odcienie niebieskiego!
Czyli koniecznie cos krótkiego i z odkrytymi ramionami. Idealna długość - w kolanko Dół rozkloszowany, delikatnie, albo niedelikatnie;-)
A poza tym - jaka gruszka???
I po co chcesz tuszowac biodra?
Masz taka figurke jak ja obecnie czyli troszke w pasie nieproporcjonalnie Ja tez nosze 38.
Nienawidze tego braku wyraźnej talii
Ale chyba da sie z tym zyc;-)
A tu propozycje szafirowa z gołymi ramionami najlepsza:
A kolor dla Ciebie - odcienie niebieskiego!
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Przyjemnośc po mojej stronie
Willsonka ja polecam Ci najpierw przymierzyc rozne sukienki :-)
Na kazdej z nas ukladaja sie inaczej. Ja mimo,ze chuda jak patyk, wcięcie w talii, cyca prawie nic, za to kosciste biodra rozstawione dosc szeroko i w niektorych rozkloszowanych sukienkach wygladam strasznie !! tzn. duzo zalezy od tego jak sa uszyte.
DMUCHAWIEC sliczne te sukienki, zwlaszcza ta ostatnia
Na kazdej z nas ukladaja sie inaczej. Ja mimo,ze chuda jak patyk, wcięcie w talii, cyca prawie nic, za to kosciste biodra rozstawione dosc szeroko i w niektorych rozkloszowanych sukienkach wygladam strasznie !! tzn. duzo zalezy od tego jak sa uszyte.
DMUCHAWIEC sliczne te sukienki, zwlaszcza ta ostatnia
beata26
szczęśliwa mamusia :)
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Beatko piekna ta wstążka
Ja bym wycięła kwiatki (4 sztuki) dwa większe z tego perłowego papieru i dwa mniejsze z białego, białe nakleiłabym na perłowe i w środek dała perełkę W ten sposób wyjdą dwa kwiatuszki. Jeden z nich (większy) nakleiłabym nad zdjęciem, delikatnie w lewo od srodka zdjecia, tak, zeby na zdjęcie troszke zachodził, a drugi (duzo mniejszy) dałabym na lewej krawędzi zdjęcia mniej więcej na wysokosci ramienia Julci.
Ale to juz jak sama chcesz, takie tez jest sliczniutkie!
Ja bym wycięła kwiatki (4 sztuki) dwa większe z tego perłowego papieru i dwa mniejsze z białego, białe nakleiłabym na perłowe i w środek dała perełkę W ten sposób wyjdą dwa kwiatuszki. Jeden z nich (większy) nakleiłabym nad zdjęciem, delikatnie w lewo od srodka zdjecia, tak, zeby na zdjęcie troszke zachodził, a drugi (duzo mniejszy) dałabym na lewej krawędzi zdjęcia mniej więcej na wysokosci ramienia Julci.
Ale to juz jak sama chcesz, takie tez jest sliczniutkie!
beata26
szczęśliwa mamusia :)
dzięki za sugestie tylko że ja nie mam dziurkaczy odpowiednich a ręcznie ciąć hmm... nie bardzo więc pewnie zostaną takie
reklama
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Czemu nie za bardzo ręcznie? Ja niektóre wieksze kształty sama wycinam
Ale jeszcze raz powtarzam - zaproszenie jest super!!!!!!!!!! A co do szczegółów, to jedynie rzecz gustu
Ale jeszcze raz powtarzam - zaproszenie jest super!!!!!!!!!! A co do szczegółów, to jedynie rzecz gustu