reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

Hej dziewczyny, zauważyłam że świetnie dobieracie do figury stroje wieczorowe więc i ja ja mam prośbe. Ide w tym roku na 4 wesela i musze sobie coś kupić jakąs kiecke, jednak mam jeszcze nieuregulowana figurę, a raczej figurę troszkę na gruszkę....Obecnie nosze rozmiar 38. Mam długie...w miare zgrabne nogi. Chciałabym zatuszowac biodra. Prosze o porady a poniżej aktualna fotka

Załączniki

• Obraz 042.jpg
    Obraz 042.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Kochana, ja na Twoim miejscu pokazywałabym ramionka i nogi.
Czyli koniecznie cos krótkiego i z odkrytymi ramionami. Idealna długość - w kolanko:tak: Dół rozkloszowany, delikatnie, albo niedelikatnie;-)

A poza tym - jaka gruszka???:eek:
I po co chcesz tuszowac biodra?:eek:
Masz taka figurke jak ja obecnie:tak: czyli troszke w pasie nieproporcjonalnie:tak: Ja tez nosze 38.
Nienawidze tego braku wyraźnej talii:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale chyba da sie z tym zyc;-)

A tu propozycje szafirowa z gołymi ramionami najlepsza:tak::
alfredangelosatinbrides.jpgjcrewroyalbluedress.jpgbajeczna5dp7.jpgb2084.jpgsarasbluedress.jpg

A kolor dla Ciebie - odcienie niebieskiego!

Willsonka ja polecam Ci najpierw przymierzyc rozne sukienki :-)
Na kazdej z nas ukladaja sie inaczej. Ja mimo,ze chuda jak patyk, wcięcie w talii, cyca prawie nic, za to kosciste biodra rozstawione dosc szeroko i w niektorych rozkloszowanych sukienkach wygladam strasznie !! tzn. duzo zalezy od tego jak sa uszyte.

DMUCHAWIEC sliczne te sukienki, zwlaszcza ta ostatnia:tak::tak::tak::tak:

stopi wiem, ja w ciemno dla siebie nigdy nie kupuje bo mam jakąś dziwną figurę. jedno wiem, bombka u mnie odpada---było by mnie dwa razy tyle co jest ;-)

Beatko piekna ta wstążka:tak:
Ja bym wycięła kwiatki (4 sztuki) dwa większe z tego perłowego papieru i dwa mniejsze z białego, białe nakleiłabym na perłowe i w środek dała perełkę:tak: W ten sposób wyjdą dwa kwiatuszki. Jeden z nich (większy) nakleiłabym nad zdjęciem, delikatnie w lewo od srodka zdjecia, tak, zeby na zdjęcie troszke zachodził, a drugi (duzo mniejszy) dałabym na lewej krawędzi zdjęcia mniej więcej na wysokosci ramienia Julci.
Ale to juz jak sama chcesz, takie tez jest sliczniutkie!:tak:

reklama
Czemu nie za bardzo ręcznie? Ja niektóre wieksze kształty sama wycinam:tak:
Ale jeszcze raz powtarzam - zaproszenie jest super!!!!!!!!!! A co do szczegółów, to jedynie rzecz gustu:tak::tak:

Do góry