reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

Hej dziewczyny, zauważyłam że świetnie dobieracie do figury stroje wieczorowe więc i ja ja mam prośbe. Ide w tym roku na 4 wesela i musze sobie coś kupić jakąs kiecke, jednak mam jeszcze nieuregulowana figurę, a raczej figurę troszkę na gruszkę....Obecnie nosze rozmiar 38. Mam długie...w miare zgrabne nogi. Chciałabym zatuszowac biodra. Prosze o porady a poniżej aktualna fotka

Załączniki

• Obraz 042.jpg
    Obraz 042.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Kochana, ja na Twoim miejscu pokazywałabym ramionka i nogi.
Czyli koniecznie cos krótkiego i z odkrytymi ramionami. Idealna długość - w kolanko:tak: Dół rozkloszowany, delikatnie, albo niedelikatnie;-)

A poza tym - jaka gruszka???:eek:
I po co chcesz tuszowac biodra?:eek:
Masz taka figurke jak ja obecnie:tak: czyli troszke w pasie nieproporcjonalnie:tak: Ja tez nosze 38.
Nienawidze tego braku wyraźnej talii:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale chyba da sie z tym zyc;-)

A tu propozycje szafirowa z gołymi ramionami najlepsza:tak::
alfredangelosatinbrides.jpgjcrewroyalbluedress.jpgbajeczna5dp7.jpgb2084.jpgsarasbluedress.jpg

A kolor dla Ciebie - odcienie niebieskiego!

Willsonka ja polecam Ci najpierw przymierzyc rozne sukienki :-)
Na kazdej z nas ukladaja sie inaczej. Ja mimo,ze chuda jak patyk, wcięcie w talii, cyca prawie nic, za to kosciste biodra rozstawione dosc szeroko i w niektorych rozkloszowanych sukienkach wygladam strasznie !! tzn. duzo zalezy od tego jak sa uszyte.

DMUCHAWIEC sliczne te sukienki, zwlaszcza ta ostatnia:tak::tak::tak::tak:

stopi wiem, ja w ciemno dla siebie nigdy nie kupuje bo mam jakąś dziwną figurę. jedno wiem, bombka u mnie odpada---było by mnie dwa razy tyle co jest ;-)

Beatko piekna ta wstążka:tak:
Ja bym wycięła kwiatki (4 sztuki) dwa większe z tego perłowego papieru i dwa mniejsze z białego, białe nakleiłabym na perłowe i w środek dała perełkę:tak: W ten sposób wyjdą dwa kwiatuszki. Jeden z nich (większy) nakleiłabym nad zdjęciem, delikatnie w lewo od srodka zdjecia, tak, zeby na zdjęcie troszke zachodził, a drugi (duzo mniejszy) dałabym na lewej krawędzi zdjęcia mniej więcej na wysokosci ramienia Julci.
Ale to juz jak sama chcesz, takie tez jest sliczniutkie!:tak:

reklama
Czemu nie za bardzo ręcznie? Ja niektóre wieksze kształty sama wycinam:tak:
Ale jeszcze raz powtarzam - zaproszenie jest super!!!!!!!!!! A co do szczegółów, to jedynie rzecz gustu:tak::tak:

Do góry