reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

Anioły slubne i z z okazji bierzmowania:tak::
P1090865.jpgP1090873.jpgP1090875.jpg

reklama
Też postanowiłam zrobic kartkę na Komunię, dla syna sąsiadki, jakby coś w niej brakowało to liczę na podpowiedzi :tak: Nie jest to może żadne cudo, ale starałąm się jak mogłam ;-)

Załączniki

• ka.jpg
    ka.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 36
  • sa.jpg
    sa.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 46
Uwaga ! Chwale się !!! :-D

wzor 5.jpgwzor 1.jpgwzor 7.jpgwzor 3.jpgwzor 6.jpgwzor 4.jpgwzor 2.jpg

Takie zrobiłam wzory:tak:
Szkoda, ze wiekszosc z Was jest juz po slubie:-D
Jakby któras niezamezna chciała, to nie ma sprawy:tak: Sa taniutkie- od 1,80 do 2 zł za sztuke.

Aniu super te zaproszenia... ja muszę pomyśleć nad winietkami na stół dla brata i przyszłej bratowej...

A i jeszcze pytanie mam... Tak dokłądnie to mój wczorajszy zakup wygląda tak jak w załączniku.. tylko kolor inny - różowo fioletowy :-p jak na druhnę przystało ;-)

Powiedzcie mi czego mam szukać "na górę". Żakiecik? Krótki żakiecik na 1 guzik z rękawkiem 3/4? Bolerko? Szal???

I jaka biżuteria? czy raczej jakieś błyskotki/szkiełka? samo srebro? czy może jakieś kamyki/korale?
W Klubie Szalonych Dziewic Dereszowska miała ostatnio takie olbrzymie korale... w scenie w knajpie jak całowała się z tym... chłopakiem tej rudej miała taką sukienkę "małą niebieską" ;-) i do tego te olbrzymie korale... podabało mi się to :tak: gorzej jakbym zaczęła tańczyć to takiemi koralami chyba wybiłabym sobie zęby :-p

Czekam na rady i sugestie :) oczywiście czarne buty i czarna torebka.

Załączniki

• Bombka_z_kokard__4b75d2c08c1e6.jpg
    Bombka_z_kokard__4b75d2c08c1e6.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 28
Aniu Śliczne oczywiście. Niedawno pisałaś chyba z Beatą, że będziecie robic zaproszenia na roczek, też myślałam o tym, ale za bardzo nie wiem jak miałyby wyglądac, chyba to byłyby takie ze zdjęciem. Nie wiem kiedy zaczynacie, ale ja juz mam tylko miesiąc i dobry tydz na to, byc może zamówie na allegro gotowe ze zdjęciem

Dziewczyny właśnie tak przeglądam to i owo i chyba niestety (niestety, bo osobiście nie przepadam) będzie pasowało tylko bolerko... no szal też by pasował, ale chyba jest za bardzo nieporęczny... Żakieciki takie z rękawkiem 3/4 bardzo mi się podobają (takie jak na zdjęciu, lub takie na jeden guzik, rozszerzane) ale chyba nie będzie coś takiego pasować, nie?

Jeżeli będą czarne dodatki, to chyba najlepiej żebym miała coś czarnego na sobie, bo na pewno nie znajdę idealnie w kolorze sukienki...

Załączniki

• 928325_600.jpg
    928325_600.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 27
  • czarnatafta1.jpg
    czarnatafta1.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Włąśnie myślałam o takim bolerku, obojętnie czy z długim czy z krótkim, ja też przeważnie ubieram bolerka, a potem można je wykorzystac do innych strojów, są bardzo praktyczne

Do góry