reklama
beata26
szczęśliwa mamusia :)
no to mamy kolejną zdolniachę na forum !! bardzo ładna kartka Kamilko !
Ania Twoje aniołki wymiatają !
Ania Twoje aniołki wymiatają !
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Aniu super te zaproszenia... ja muszę pomyśleć nad winietkami na stół dla brata i przyszłej bratowej...
A i jeszcze pytanie mam... Tak dokłądnie to mój wczorajszy zakup wygląda tak jak w załączniku.. tylko kolor inny - różowo fioletowy jak na druhnę przystało ;-)
Powiedzcie mi czego mam szukać "na górę". Żakiecik? Krótki żakiecik na 1 guzik z rękawkiem 3/4? Bolerko? Szal???
I jaka biżuteria? czy raczej jakieś błyskotki/szkiełka? samo srebro? czy może jakieś kamyki/korale?
W Klubie Szalonych Dziewic Dereszowska miała ostatnio takie olbrzymie korale... w scenie w knajpie jak całowała się z tym... chłopakiem tej rudej miała taką sukienkę "małą niebieską" ;-) i do tego te olbrzymie korale... podabało mi się to gorzej jakbym zaczęła tańczyć to takiemi koralami chyba wybiłabym sobie zęby
Czekam na rady i sugestie oczywiście czarne buty i czarna torebka.
A i jeszcze pytanie mam... Tak dokłądnie to mój wczorajszy zakup wygląda tak jak w załączniku.. tylko kolor inny - różowo fioletowy jak na druhnę przystało ;-)
Powiedzcie mi czego mam szukać "na górę". Żakiecik? Krótki żakiecik na 1 guzik z rękawkiem 3/4? Bolerko? Szal???
I jaka biżuteria? czy raczej jakieś błyskotki/szkiełka? samo srebro? czy może jakieś kamyki/korale?
W Klubie Szalonych Dziewic Dereszowska miała ostatnio takie olbrzymie korale... w scenie w knajpie jak całowała się z tym... chłopakiem tej rudej miała taką sukienkę "małą niebieską" ;-) i do tego te olbrzymie korale... podabało mi się to gorzej jakbym zaczęła tańczyć to takiemi koralami chyba wybiłabym sobie zęby
Czekam na rady i sugestie oczywiście czarne buty i czarna torebka.
Załączniki
Aniu Śliczne oczywiście. Niedawno pisałaś chyba z Beatą, że będziecie robic zaproszenia na roczek, też myślałam o tym, ale za bardzo nie wiem jak miałyby wyglądac, chyba to byłyby takie ze zdjęciem. Nie wiem kiedy zaczynacie, ale ja juz mam tylko miesiąc i dobry tydz na to, byc może zamówie na allegro gotowe ze zdjęciem
Dziewczyny właśnie tak przeglądam to i owo i chyba niestety (niestety, bo osobiście nie przepadam) będzie pasowało tylko bolerko... no szal też by pasował, ale chyba jest za bardzo nieporęczny... Żakieciki takie z rękawkiem 3/4 bardzo mi się podobają (takie jak na zdjęciu, lub takie na jeden guzik, rozszerzane) ale chyba nie będzie coś takiego pasować, nie?
Jeżeli będą czarne dodatki, to chyba najlepiej żebym miała coś czarnego na sobie, bo na pewno nie znajdę idealnie w kolorze sukienki...
Jeżeli będą czarne dodatki, to chyba najlepiej żebym miała coś czarnego na sobie, bo na pewno nie znajdę idealnie w kolorze sukienki...
Załączniki
reklama