reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

beata26 A co dokładnie użyłaś do zrobienia Aniołka?? (który swoją drogą jest śliczny :tak:) Kartonik? Deseczka? kolorowy papier?

Jeszce raz go oglądałam i jest poprostu super!

reklama
dzieki kochane :-) a zrobione na zwykłym bloku technicznym. Rysowane kredkami ołówkowymi i troche olejnymi. Kontury złotym pisakiem takim żelowym, nie wiem jak to nazwać. To się kupuje do robieniai właśnie konturów. Literki tym samym robione. Lipnie tło mi wyszło. Ale za to z ramki i tego napisu jestem dumna :-D

Ostatnia edycja:
Dziewczynki moje kochane ma moze ktoras z was pomyslowo urzadzony pokoik dziecinny i mialaby ochote sie nim pochwalic? :-) Bo wiecie przez ta przeprowadzke mi juz bije i jak spac nie moge to sobie planuje jak urzadze nowe gniazdko :-) Jak ktoras ma albo widziala to podzielcie sie widza... Pamietam jak kiedys goteczka nas powalila na kolana pokojem dla Szymonka, pewnie inne zdolne mamuski tez cos ladnego wymslily...

Dziewczynki moje kochane ma moze ktoras z was pomyslowo urzadzony pokoik dziecinny i mialaby ochote sie nim pochwalic? :-) Bo wiecie przez ta przeprowadzke mi juz bije i jak spac nie moge to sobie planuje jak urzadze nowe gniazdko :-) Jak ktoras ma albo widziala to podzielcie sie widza... Pamietam jak kiedys goteczka nas powalila na kolana pokojem dla Szymonka, pewnie inne zdolne mamuski tez cos ladnego wymslily...
ojj mebelki goteczki faktycznie były śliczne, ja niestety nie mam zdolności manualnych , więc nasz pokoik nie jest dziecinny, a powodem tego jest to, że to była do tej pory też nasza "sypialnia", moze jak sie wyeksmitujemy do dużego pokoju to wtedy zrobimy jej typowo dziecięcy pokoik, więc na wszelkie pomysły również z zaciekawieniem popatrzę

jeszcze raz dzięki za pamięć. Szymutek chowa się dobrze, zdrowo (nie mamy na koncie żadnych choróbsk), jest chyba dużym i silnym faciem, troszkę leniwym ale cwanym :-). nie ma żadnych alergii więc możemy poszaleć z różnym jedzeniem, ciągle też cycujemy no i .. żeby jeszcze przesypiał noce to w ogóle byłoby super :-)

reklama
Hmmmmmm....
Ja bardzo żałuje, ze nie widziałam tego dzieła. A bardzo chciałabym:tak::tak::tak:Nie było mnie wtedy z Wami. Czy jeszcze mogę je zobaczyc?

Do góry