reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

reklama
Nie pamietam Justynko gdzie to znalazłam, bo szukałam na wielu stronach, jak bede miala chwile to przejrze historię. Tylko, ze nie wiem po co Ci link? Nie było tam instrukcji wykonania:no: wiec tylko zapisałam sobie zdjecia.

Nie pamietam Justynko gdzie to znalazłam, bo szukałam na wielu stronach, jak bede miala chwile to przejrze historię. Tylko, ze nie wiem po co Ci link? Nie było tam instrukcji wykonania:no: wiec tylko zapisałam sobie zdjecia.

heehee, ja też nie wiem po co !!
Jaka ja głupia!!:-D
Nie szukaj!!
Zastanawiam sie jak to wyciąć ,piłą nie przejdzie chyba ,że reczną, najlepsza by była wyżynarka ,ale ja takowej nie posiadam!!ehhh..:-(

No to kiepsko...hmmm:confused: Ja dostałam od meza w tamtym roku na gwiazdke takie uzadzenie elektryczne do ciecia i rzezbienia dremel.

Kurcze, kombinuje cały dzień co by tu wymysleć ciekawszego, ale tez na takiej deseczce i niby cos mi tam chodzi po łepetynie, ale...chyba wykorzystam do tego deseczke, ona nie jest gruba, ma na pewno mniej niż 1 cm grobosci, wiec moze nawet fajniej wyjdzie niz na sklejce? Chciałabym, zeby to sie jeszcze jakos otwierało w formie notesu....hmmm....okna, drzwi, a w srodku miejsce do napisania czegoś dłuższego niz dwa zdania. Jakis taki domek z okiennicami?:confused: Pojęcia nie mam...Domek na Walentynki?:confused: Hmmmm....
Może macie pmysł?

A jak tam , Ewo Twoje wierszydła?

Ostatnio czasu mało na wierszydła... może jutro mi się uda coś wreszcie zrobić, jak Wojtek pojedzie do szkoły muzycznej z Tomim - chyba, że pojedziemy razem, bo ma być bal przebierańców, więc fajnie by było jakieś zdjęcia porobić :tak:

Tak sobie wymyśliłam, że zrobię zwykłe kruche ciasteczka z cukrem, a to z kolejną wskazówką zrobię tak: wytnę z ciasta dwa serduszka i pomiędzy nie wsadzę zwiniętą w rulonik karteczkę z wierszykiem i skleję boki. Będzie grubsze niż inne więc będzie się wyróżniało i nie będzie musiał zjeść wszytskich, żeby znaleźć to odpowiednie :-p

reklama
Tak sobie wymyśliłam, że zrobię zwykłe kruche ciasteczka z cukrem, a to z kolejną wskazówką zrobię tak: wytnę z ciasta dwa serduszka i pomiędzy nie wsadzę zwiniętą w rulonik karteczkę z wierszykiem i skleję boki. Będzie grubsze niż inne więc będzie się wyróżniało i nie będzie musiał zjeść wszytskich, żeby znaleźć to odpowiednie :-p
Dobry pomysł!:tak:A ja juz sama nie wiem czy bede cos robic. Moj maz nie lubi bibelotów, wiec chyba zrezygnuje z tej walentynki. Myslałam, ze moze wyrzezbie dla niego tabliczke z naszym nazwiskiem na drzwi wejsciowe? Jakos nie mam weny...

Do góry