reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wyprawki dla maluchów

Gdzieś naforum sie przewinął temat komód i znalazłam taka strone .I sie zastanawiam czy zaryzykować i zamowic.Bardzo mi sie podobaja te zestawy i z chęcią bym zamowiła łożeczko ,komde,słupek i kuferek.Tylko zastanawiam sie jakiej to jest jakisci ijak to wyglada naprawde.Niby opinie są dobre ,jesli chodzi o jakośc,gorsze opinie ma ta firma jesli chodzi o kontakt i realizacje zamowienia.
No nic same zobaczcie i ocencie i poradzcie.
Mebelki.pl - Meble dla dzieci, meble dziecięce

reklama
Nie wiem jak jest w Polsce, ale w Irlandii jeżeli kupujesz towar i nie możesz osobiście sprawdzić jakości produktu to masz dwa tygodnie na zwrot towaru jeżeli jakość jest niezadowalająca

nie przebrnełam przez tą moją wyprawkę posegregowałam tylko unisex chłopięce dziewczęce i odłożyłam te największe...bo mamusia w feworze zakupów kupiła bluzeczke na 8 letnią dziewczynkę haha :) zazwyczaj to tyle jest osob na szmatach ze mama łapie co sie da a potem w domu ogląda co kupiła :)

ale ogolnie ciekawy ten sklep wczoraj kupiłam winyla billy joel za 50 groszy i ksiazke (na szczescie osoby ktore tam pracuja raczej nie znaja sie na tym) z 1940 roku :) ale rarytas :) i zaplacilam za nią 1 złoty :-)

A ja dzisiaj zaszalałam i kupiłam ubranka dla Synusia (a jak jednak córcia będzie, to komuś dam, albo pod sukieneczkę jej włóżę;)
W tesco była taka promocja, że nie mogłam się powstrzymać- za 5 superciuchów zapłaciłam 30 zł. Do tego jeansowe, b. cieniutkie spodenki z h&m za... 20 zł:) I czerwone- już dawno zakupione płócienne spodenki z lumpka za 2 zł. Muszę korzystać z takich promocji, bo potem im bliżej lata tym letnie ciuszki będą droższe... Zdjęcia takie sobie- nie włączyłam lampy a już ciemno.
P1070604.jpgubr.jpgP1070603.jpg

to moze i ja sie kiedys zmotywuje i zrobie fotke mojej wyprawce hehe poki co mama dzis znow przyniosla 8 spioszkow i bluzeczki :) i tak codziennie :)

Tusen sliczne te mebelki! Bardzo mi się podobają. Ja dużo rzeczy zamawiam przez internet i chyba nigdy się nie zawiodłam.

Ja widzę dziewcyzny, że szalejecie z ciuszkami! A ja się ciągle boję cokolwiek kupować... Jakos tak mi się wydaje, że to za wcześnie. Z jednej strony bardzo bym chciała, ale z drugiej strony mam jakiś opór...

Ironia twoja mama jest tak samo szalona jak ty, hehe, oczywiście pozytywnie:) Bluzka dla 8letniej dziewczynki, hehehee, rewelacja:)

Aestima śliczne ciuszki, ja tam bym się nie krępowała ubrać w nie dziewczynki, przecież paseczki jej nie zaszkodzą:)

Traschko, ja też czasem sobie myślę, że to za wcześnie, ale z drugiej strony- co ma być to będzie, ciuszki nic nie zmienią;) A teraz są super promocje na letnie ubranka- w maju będą o wiele droższe.

No masakra- mnie już nie stać na ubranka w normalnej cenie a co dopiero wtedy... Dlatego polecam te promocje tescowe- fajne ciuszki i body np przecenione z 23 na 6 zł! 2 pary spodenek za 18 zł, czapka- 5 zł (pierwotna cena 19,90) Po świętach w ogóle będą wyprzedaże- nawet w takim mothercare, to pewnie znów coś kupię. Koleżanka mi mówiła, że nie wolno do 7 miesiąca (przesąd) a tyle i tak bym nie wytrzymała!

reklama
ee głupie te zabobony jeszcze ciaza miesiac nie miała a moja mama juz miała pół szafy ciuszków :) moze uda wam sie znalezc taki second hand ...chociaz ja w krakowie tez takiego nie znalazłam a niby takie duze miasto :( ale na podkarpaciu tez biedniej i nie moga dawac takich wygórowanych cen to korzystamy :)

Do góry