reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wyprawki dla maluchów

No ja właśnie nie mogę dorwać dobrego lumpka z ładnymi ciuszkami dziecięcymi. W moim lumpku jest dużo rzeczy dla dzieci, ale jakieś takie sprane...Ale poszukam jeszcze:)

reklama
u nas sprowadzaja z angli ale maja chyba dobrego dostawce bo wszystko mam markowe jakies george, next, mark n spencer, dorothy perkins i czesto jeszcze z metkami :) jak juz bede wiedziec kto to bedzie to pewnie sprzedam te ktorych nie bede uzywac :)

Gdzieś naforum sie przewinął temat komód i znalazłam taka strone .I sie zastanawiam czy zaryzykować i zamowic.Bardzo mi sie podobaja te zestawy i z chęcią bym zamowiła łożeczko ,komde,słupek i kuferek.Tylko zastanawiam sie jakiej to jest jakisci ijak to wyglada naprawde.Niby opinie są dobre ,jesli chodzi o jakośc,gorsze opinie ma ta firma jesli chodzi o kontakt i realizacje zamowienia.
No nic same zobaczcie i ocencie i poradzcie.
Mebelki.pl - Meble dla dzieci, meble dziecięce

Tusen jak byłam wczoraj w szkole, to widziałam takie mebelki - dzieci z zerówki mają takie w sali.
Morze - Mebelki.pl
Wyglądały prześlicznie :-)

Wczoraj w carrefourze znaleźliśmy body w cenie niecałe 4 zł za sztukę. Wzięliśmy 3 różne ;-)

Mebelki cudne - żeby tak mieć dom i pieniądze... :-p

Dzięki Iza coś czuje że sie poważnie nad nimi zastanowie.Musze przemyślec opłacalnośc.

Zołza ja nie zamierzam całego kompletu kupowac,wystarczy do łózeczka komode i jakiś regalik albo słupek.Dzieciątko nie bedzie miało za dużego pokoiku ,a musi wejsc jeszcze tam cos do spania dla mnie.

Też mi się podobają te mebelki, ale fakt drogie i w sumie to tylko na kilka lat.
Ja kupiłam dla małego tylko sosnowe łóżeczko bo jego pokoik już byl urządzony wcześniej (szafa sosnowa i komódka). No i jeszcze wykładzinę typowo dziecięcą. Teraz tylko dostawimy łóżeczko turystyczne i pokoik maluchów gotowy :-)

reklama
"Ministerstwo Finansów zamierza podwyższyć od 1 stycznia 2011 r. VAT na ubranka dla niemowląt i obuwie dla dzieci. Rozwiązanie takie przewiduje opublikowany we wtorek przez resort finansów projekt nowelizacji ustawy o VAT.
Podatek na odzież dla niemowląt i obuwie dla dzieci wzrósłby z 7 proc. obecnie do 23 proc. (zgodnie z ustawą okołobudżetową podstawowa stawka VAT ma wzrosnąć 1 stycznia 2011 r. z 22 proc. do 23 proc.). "
jednak....:-( chyba czas na jakieś ciuchowe zakupy jeszcze w tym roku.

Do góry