reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

zobaczymy czy te nowości dotarły na nasze wioski :)
choć z drugiej strony ja słyszałam że nowy trend jest taki, że się czeka aż dziecko się zdecyduje.....
nie przeszkadza mi w sumie to pójście do szpital itd ale nastawiałam się że w najbliższym tygodniu mały sie pojawi, może wywołany na świat ale jednak :)

reklama
W tej klinice gdzie chcę rodzić jest 14 dni do przyjęcia na oddział no chyba że wcześniej coś złego się dzieje.

Ale jak teraz zakończyliśmy remont i w zasadzie dom ogarnięty a ja mam czas dla siebie to już mi się przestało śpieszyć.

też go zauważyłam i aż się uśmiałam :-D. Michalina daj czadu i bądź jedną terminową ciężarówką ;-).

michalina chodzże sie tak skupimy i wycisniemy te nasze dzieciaki dzis!!!! (mnie sie rzygac chce z nerw juz chyba, ciekawe czy cos na tym ktg wyjdzie cholernym..... nie mam planu na siebie, jak z mała bedzie okej moze wynegocjuje jeszcze kilka dni w domu, nie w szpitalu)
sokoja​ a ty jaki masz plan, do tej kliniki ruszasz, czy jeszcze czekasz?

tekst pod suwakiem rulez ;)

ja jak nie urodzę do czwartku ;) to mam kontrolę na patologii ciąży.. tam jest wywiad, usg i ktg... nie badają od dołu.. więc jeżeli nic nie ruszy i odeślą mnie do domu, to w piątek podskoczę do mojej gin, na samo badanie ginekologiczne i jęzeli będzie rozwarcie to poproszę o masaż szyjki :)
ale mam nadzieję, że nie doczekam do realizacji tego planu

kciukasy za dzisiaj, gdyby którąś brało :)

Oooo ładny napis, nawet go nie zauważyłam na tel :-D ciekawe co będzie jutro napisane :-p
Lui - dawaj, na trzy zaczynamy przeć :-p
Magdalenko - oby nie potrzebny był ten masaż :tak: ale plan awaryjny warto mieć :tak:

Sokoja - właśnie, co z wami?

Ja już kompletnej głupawki dostaję od tego nic-nie-dziania się. Ani pół skurcza dającego nadzieję tylko dziecko się wije i wypycha... A to taki ładny dzień.

reklama
Do góry