reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Elifit kciuki za jutro. Przynajmniej już nie będziesz musiała czekać.

Michalina czekamy na wieści z wizyty.

Jak ktoś jeszcze wizytuje to kciuki.

Dziewczęta z pozostałymi wieściami. Dzieciaczki uparte, bo im dobrze w brzuszkach. My tu z młodą za każdą kciuki trzymamy za szybkie porody.

reklama
no to i ja z rozwarciem i brakiem szyjki chodze juz ponad tydzien i co???? uparciuch mały, trzymam kciuki za wizytujace, niech przynosza dobre wiesci

jestem po wizytach tu i tam, w dwupaku i wszystko ok....

jeżeli chodzi o poziom wód - rewela, wzrost AFI z 6,4 do 15 w 2 tyg :D także leżenie i chliptanie dużej ilości płynów popłaca :)
łożysko ok, przepływy ok, wszystko tak jak trzeba... bobas ok 2700g (ale w zeszył tygodniu w gabinecie ginki było 2630g więc w sumie ktoś niedoszacował/przeszacował), nie mniej jednak przyzwoicie.
Wszystkie części ciała odpowiadają wiekowi ciąży :D

na KTG niestety brak współpracy... młody spał i miał nas gdzieś, przez to łącznie byłam podpięta 1h 40 min w dwóch turach... masakra no i za każdym razem musiałam stać w kolejce..dzisiaj rekord: 6 kolejek ;-)

diabetologia już sobie mnie odpuściła :) wzięłam recepty na paski do glukometru i insulinę i już mnie tam nie zobaczą :D sami mnie "zwolnili".

nic to, ważne że już po wszystkim.. dzień bardzo męczący, więc pewnie na głównym popiszę jutro...albo wieczorem jak dojdę do siebie..

aaaaa - nie miałam badania ginekologicznego, więc nie wiem jak szyjka, ale skurczów na ktg brak zupełnie.

Magdalenka i Arabelka - Gratuluję udanych wizyt :))

Elifit- To jutro będę trzymać kciuki!! Cudownie że to już jutro:) Stres pewnie przeplata się ze szczęściem ale będzie dobrze:)

Hej dziewczyny,
ja po wizycie, dostałam skierowanie na cc, jutro rano mam się zgłosić na oddział, prawdopodobnie będę cały weekend czekać, ale położna w szpitalu mi powiedziała żebym się już jutro przyjęła że zrobią na spokojnie badania potrzebne przed cc i lekarz zdecyduje czy może w weekend czy nast. tydzień, ale raczej na nast. tydzień bo w weekend rzadko coś robią, trochę się boje ale już chce mieć to za sobą i wrócić z małą do domu :) Pozdrawiam i życze udanych wizyt i szybkich porodów, jak będę miała neta to będę pisać, jak się nie uda to się odezwe dopiero w domu co i jak, trzymajcie za nas kciuki :)

Carloska trzymam kciuki &&& ja też jutro szpital ale zrobią mi cc w ten sam dzień o ile nie będzie przepełnienia ;)

Magdalenka super wieści :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry