reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
Elifit ja planuję, tak jak Twoja koleżanka, urodzić sn przed planowanym cc. Obawiam się jednak, że do wtorku nie zdążę ;-) Chociaż patrząc na tempo w jakim rodzą lipcówki 2014 jakąś nadzieję jeszcze mam :-D

Ja dzis wizytuje razy 2. Tak mi sie wizyty zbiegly. Na NFZ juz bylam. To ostatnia wizyta jak powiedzial gin. Corka urodzi sie zdecydowanie wieksza. Teraz obstawia ze 3500 bedzie na 100% rozwarcie juz lekkie jest, piwiedzial ze wytrzymam max jeszcze 10 dni..... o 17 mam ktg i wizyte prywatnie....

Lui to zobaczymy czy drugi gin potwierdzi ;)

Elifit ciekawe jak głęboki ten las.... :-D

Trzymam kciuki za te, które jeszcze wizytują.
Ja mam jutro na 8:00, żeby mój mógł ze mną jechać i potem na 10:00 dentystę. Grrrr... 2 ząbki na jednej szczelinie do zrobienia, które zaniedbałam kilka miesięcy temu.

Katka ja teraz na wizytę w sumie powtarzałam VDRL, HIV, HCV i robiłam HBS.
No ale mi lekarz dał skierowanie. No i była tu dyskusja, że nie wszystkie powtarzają, jak miały raz robione.

Aaaa... nieźle mnie zaskoczyłyście z tym macaniem przez brzuch, że lekarze są w stanie określić wagę dziecka. No, ale racja, kiedyś USG nie było i sobie radzili.

Elifit to możemy sobie przybic piątkę, bo moja szyjka też trzyma jak głupia i nic się nie skraca nawet. Coś czuje że do końca lipca się dokulam...

Usg i pierwsze ktg w sobotę.

Elifit , bez paniki. Przypomnij sobie co Makocie powiedzieli. Też miała szyjkę po pachy i poród w kosmosie a wytrzymała 1-czy 2 dni?

Nic straconego, jeszcze duużo czasu:tak:

reklama
Do góry