s.michalina
Fanka BB :)
Magdalenko - to zabrzmiało jak groźba... tylko nie z Twojej strony a ze strony naszych szyjek
Emily_emu za chwilę wizytuje, ciekawe co z nią.
Emily_emu za chwilę wizytuje, ciekawe co z nią.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej
Ja po wizycie. Szyjka się coś tam skróciła ale wg lekarza poród daleko w lesie.
W przyszły czwartek mam ktg i wizytę. O ile się nie rozpakuje wcześniej to 7.07 w poniedziałek będę mieć cc.
Nie ukrywam że mam podły humor bo chciałabym urodzić sn.
No i po wizycie!Ja dzis wizytuje razy 2. Tak mi sie wizyty zbiegly. Na NFZ juz bylam. To ostatnia wizyta jak powiedzial gin. Corka urodzi sie zdecydowanie wieksza. Teraz obstawia ze 3500 bedzie na 100% rozwarcie juz lekkie jest, piwiedzial ze wytrzymam max jeszcze 10 dni..... o 17 mam ktg i wizyte prywatnie....
Bo ja już jedno cc miałam a raczej się nie wywołuje sn po cc przy pomocy oksy2411 pisze:elifit a czemu od razu cc, a nie wywołanie sn ?
Termin mam 3go to jest czwartek. Wątpię by przy piątku mi zrobili. A już na pewno nie w weekend. A do 7go mnóstwo czasu to może mnie złapie wcześniej.Cos pozno masz miec cc,juz po terminie, dziwne to.
Kciuki, oby cos wczesniej ruszylo i zebys nie musiala miec cc, skoro nie chesz.