reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
Hej
Ja po wizycie. Szyjka się coś tam skróciła ale wg lekarza poród daleko w lesie.
W przyszły czwartek mam ktg i wizytę. O ile się nie rozpakuje wcześniej to 7.07 w poniedziałek będę mieć cc.
Nie ukrywam że mam podły humor bo chciałabym urodzić sn.

Cos pozno masz miec cc,juz po terminie, dziwne to.
Kciuki, oby cos wczesniej ruszylo i zebys nie musiala miec cc, skoro nie chesz.

Ja dzis wizytuje razy 2. Tak mi sie wizyty zbiegly. Na NFZ juz bylam. To ostatnia wizyta jak powiedzial gin. Corka urodzi sie zdecydowanie wieksza. Teraz obstawia ze 3500 bedzie na 100% rozwarcie juz lekkie jest, piwiedzial ze wytrzymam max jeszcze 10 dni..... o 17 mam ktg i wizyte prywatnie....
No i po wizycie!

Takie rzeczy chcialam uslyszec :D
Tez mam juz rozwarcie na jeden palec i szyjka sie skraca :) lekarz powiedzial ze biorac te wszystkie czynniki pod uwage plus moje bolesne skurcze przepowiadajace to urodze w ten weekend moze lub w ciagu tygodnia :)
Dodal ze mial tez oczywiscie pacjentki ktore mimo tego wszystkiego np w 35 tyg urodzily po terminie...
Ale mam nadzieje ze mnie to nie bedzie dotyczylo :D

Lui85 ja mam termin dzien wczesniejszy wiec czytajac dzis Twojego posta mialam cicha nadzieje uslyszec podobne newsy ;)

2411 pisze:
elifit a czemu od razu cc, a nie wywołanie sn ?
Bo ja już jedno cc miałam a raczej się nie wywołuje sn po cc przy pomocy oksy
Cos pozno masz miec cc,juz po terminie, dziwne to.
Kciuki, oby cos wczesniej ruszylo i zebys nie musiala miec cc, skoro nie chesz.
Termin mam 3go to jest czwartek. Wątpię by przy piątku mi zrobili. A już na pewno nie w weekend. A do 7go mnóstwo czasu to może mnie złapie wcześniej.

Jakbym chciała cc to już bym cc miała tyle że ja nie chcę

Ostatnia edycja:
no i jestem po wizycie dzisiejszej nr 2 , ktg nic nie wykazało, za to lekarz nr 2 potwierdził ze szyjki juz praktycznie nie mam i mam lekkie rozwarcie, porod moze byc lada moment lub za dwa tyg o... emily-emu jak ja bym chciala zeby ten tydzien lun nawet njablizszy weekend był nasz...... :-D w pryszly piatek moja mama jedzie nad morze, przezywa biedna ze ominie ja moj porod, ale porod to pikus ja mam stresa, bo wtedy bede musiala starszaka zostawic z tesciami czego bym bardzo nie chciala....

fajnie dziewczyny, że idzie ku dobremu :D 3mam kciuki, żebyście nie musiały się za długo "kulać"..

dzisiaj spokojniejszy dzień, może właśnie po to, żeby złapać oddech przez kolejnym boom dzieciowym :)

reklama
No ale szykuje nam się na prawdę gorący okres między 3-10lipca.Tyle już cc zaplanowanych...Będzie się działo

Do góry