reklama
Hubson
Fanka BB :)
Lui, serio upaly? jesu, ja sie tak zle czulam w upaly, a teraz bedzie jeszcze gorzej, bo brzuch kosmiczny juz
malgorzatkar
a ja lubię ciepełko ale ja dziwna jestem czasami
jutro ktg i umawiam się dokładnie na cc. mam nadzieję tylko, że nie trafię na lekarza, który jest za sn za wszelką cenę...
jutro ktg i umawiam się dokładnie na cc. mam nadzieję tylko, że nie trafię na lekarza, który jest za sn za wszelką cenę...
s.michalina
Ja też coś czuję, że weekend będzie porodowy. Upały... ostatnio w upały fatalnie się czułam.
Bellina - &&& za jutro daj znać czy coś się dzieje. Choć dla was jeszcze wcześnie.
Bellina - &&& za jutro daj znać czy coś się dzieje. Choć dla was jeszcze wcześnie.
ninja_muffin
No ale szykuje nam się na prawdę gorący okres między 3-10lipca.Tyle już cc zaplanowanych...Będzie się działo
Ależ ja bym też chciała się wstrzelić w ten termin. Niby wyznaczony mam na 19, ale marzy mi się wcześniej... od kilku dni mam mega bóle w biodrach i senność, może to jakieś znaki sygnały.
Kum
Ja też coś czuję, że weekend będzie porodowy. Upały... ostatnio w upały fatalnie się czułam.
kurdę, sprawdziłam pogodę i faktycznie ma byc cieplej - nie będzie juz chłodnych nocy i w dzień cieplej. już dzis ma być... ja bym chciała aby tak zostało koło 20st.
ninja mnie biodra bolą od 3 miesięcy - wiec to chyba nie znak..
U
użytkownik 902
Gość
Wczoraj właśnie mówiłam mężowi, że nas tak pięknie ten czerwiec oszczędził, bo dawno takiego brzydkiego czerwca nie było:-) Podobno ma być około 30-stu stopni, kiedyś to lato przecież musiało przyjść, dzieci zaczynają wakacje, niech mają;-) my się jakoś doturlamy do terminów
Też myślę, że kolejny tydzień będzie baaardzo owocny w dzieci Elifit i Hubson szykujcie się;-)
Też myślę, że kolejny tydzień będzie baaardzo owocny w dzieci Elifit i Hubson szykujcie się;-)
elifit
Moderatorka
Hehe ja to już przyszykowana tylko dzieć uparty
reklama
Ja już po wizycie. Wszystko gra i buczy. Szyjka jakaś sobie jest, ale główka jeszcze wysoko. Mała się nie pcha jeszcze przepływy dobre, waży ok. 2400, brzuszek dalej ok. 3 tygodnie wstecz, ale rośnie więc jest oki no i jak to lekarz stwierdził jak bym chciała rodzić już to mogę pierwsze ktg za tydzień.
Teraz czekam na denyyste.... brrrr...
Michalina dzięki za pamięć
Teraz czekam na denyyste.... brrrr...
Michalina dzięki za pamięć