reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

oj tak a ja nie chce krakac ale stawiam ze kolejny taki booom bedzie po tym weekendzie, od niedzieli upały i burze w calym kraju,,,,,,,

reklama
Lui mam nadzieję,że prognozy się nie sprawdzą. Nie widzę tego zupełnie, chyba wcale się nie ruszę, a o obrzękach nawet nie wspomnę

a ja lubię ciepełko :D ale ja dziwna jestem czasami :p

jutro ktg i umawiam się dokładnie na cc. mam nadzieję tylko, że nie trafię na lekarza, który jest za sn za wszelką cenę...

No ale szykuje nam się na prawdę gorący okres między 3-10lipca.Tyle już cc zaplanowanych...Będzie się działo

Ależ ja bym też chciała się wstrzelić w ten termin. Niby wyznaczony mam na 19, ale marzy mi się wcześniej... od kilku dni mam mega bóle w biodrach i senność, może to jakieś znaki sygnały. :unsure:

Ja też coś czuję, że weekend będzie porodowy. Upały... ostatnio w upały fatalnie się czułam.

kurdę, sprawdziłam pogodę i faktycznie ma byc cieplej - nie będzie juz chłodnych nocy i w dzień cieplej. już dzis ma być... ja bym chciała aby tak zostało koło 20st.

ninja mnie biodra bolą od 3 miesięcy - wiec to chyba nie znak..

Wczoraj właśnie mówiłam mężowi, że nas tak pięknie ten czerwiec oszczędził, bo dawno takiego brzydkiego czerwca nie było:-) Podobno ma być około 30-stu stopni, kiedyś to lato przecież musiało przyjść, dzieci zaczynają wakacje, niech mają;-) my się jakoś doturlamy do terminów:sorry2:
Też myślę, że kolejny tydzień będzie baaardzo owocny w dzieci:tak: Elifit i Hubson szykujcie się;-)

reklama
Ja już po wizycie. Wszystko gra i buczy. Szyjka jakaś sobie jest, ale główka jeszcze wysoko. Mała się nie pcha jeszcze :) przepływy dobre, waży ok. 2400, brzuszek dalej ok. 3 tygodnie wstecz, ale rośnie więc jest oki ;) no i jak to lekarz stwierdził jak bym chciała rodzić już to mogę :p pierwsze ktg za tydzień.
Teraz czekam na denyyste.... brrrr...

Michalina dzięki za pamięć ;)

Do góry