reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
witajcie cioteczki, gratuluje udanych wizyt!!! fajowo że wszystko dobrze u Was i maluszków :)

super, że objawiły się kolejne Księżniczki - ja za moimi świata nie widzę :) gratuluję również potwierdzonych synków.

ja jutro idę się ukłuć i oddać mocz ;) we środę wizyta i znając gin, sprawdzimy co u dzieciątka słychać... cieszę się w sumie, bo jak się rusza i "macha" to dobrze to wpływa na mój poziom emocji ;)

ostatnio mam więcej pracy, więc w domu jestem bardziej zmęczona, a też muszę popracować... więc wpadam rzadziej... :( pamiętajcie o mnie i trzymajcie się ciepło!

Cześć dziewczyny. Odebrałam dziś badania moczu i są chyba niezbyt dobre. Co mnie niepokoi to mętna klarowność, dość obfity śluz, nabłonki wielokątne liczne, a okrągłe nieliczne. Bakterie liczne, leukocyty zalegają pole widzenia, erytrocyty świeże do 2 w polu widzenia. Według wujka Google reszta chyba w normie, z tego co tu rozumiem. Dla mnie to nie wygląda dobrze, nigdy nie miałam problemów z układem moczowym ani żadnych zapaleń. Wizyta w poniedziałek, ale czuje, że do tej pory dostanę do głowy.
Czy, któraś z Was się orientuje co to może oznaczać? :what::banghead:

jak masz możliwość, to powtórz badanie. podmyj się najpierw i złap środkowy strumień, może po prostu w tym co złapałaś było jakieś zanieczyszczenie, bo nic cię nie boli, tak? zapobiegawczo dużo pij i jedz żurawinę :)

Wydaje mi się, że zrobiłam to prawidłowo:confused: też pomyślałam, że jutro pójdę powtórzyć, bo nie wydaje mi się to realne. Nic jutro pójdę jeszcze raz, mam nadzieję, że to faktycznie jakieś zanieczyszczenie.

Tusiaczek - tak jaak pisze Małgorzata, powtórz badanie a dla świętego spokoju możesz zrobić też posiew od razu. Czeka sie na wynik kilka dni ale pewnie lekarz i tak Ci zleci w poniedziałek.

Angelika - krzywej cukrowej jeszcze nie, ale pewnie gdzies za miesiąc lekarz każe zrobić. W sumie najgorsze to nie jest ale piłam lepsze rzeczy :p

reklama
Jestem po polowkowym :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1392927461.970941.jpg taki ze mnie sliczny i zdrowy chlopczyk :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1392927461.970941.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1392927461.970941.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 84
Do góry