reklama
malgorzatkar
Fanka BB :)
ja też mam na tylnej ścianie nisko, idę na powtórne usg 17 marca i lekarz mówił, że może się podniesie
graza06
Cześć, Dziewczyny, które miały usg połówkowe czy dostaję się opis badania? czy tylko płytkę?
2411magdalenka
mamy lipcowe'07
witajcie cioteczki, gratuluje udanych wizyt!!! fajowo że wszystko dobrze u Was i maluszków
super, że objawiły się kolejne Księżniczki - ja za moimi świata nie widzę gratuluję również potwierdzonych synków.
ja jutro idę się ukłuć i oddać mocz we środę wizyta i znając gin, sprawdzimy co u dzieciątka słychać... cieszę się w sumie, bo jak się rusza i "macha" to dobrze to wpływa na mój poziom emocji
ostatnio mam więcej pracy, więc w domu jestem bardziej zmęczona, a też muszę popracować... więc wpadam rzadziej... pamiętajcie o mnie i trzymajcie się ciepło!
super, że objawiły się kolejne Księżniczki - ja za moimi świata nie widzę gratuluję również potwierdzonych synków.
ja jutro idę się ukłuć i oddać mocz we środę wizyta i znając gin, sprawdzimy co u dzieciątka słychać... cieszę się w sumie, bo jak się rusza i "macha" to dobrze to wpływa na mój poziom emocji
ostatnio mam więcej pracy, więc w domu jestem bardziej zmęczona, a też muszę popracować... więc wpadam rzadziej... pamiętajcie o mnie i trzymajcie się ciepło!
angelika2014
Jestem po połówkowym dzidziuś rozwija się prawidłowo, wszystko jest w porządku, waży 430 g wyniki tez miałam bardzo dobre więc jest ok robiłyście już krzywą cukrową?
Tusiaczek2402
Moderatorka
Cześć dziewczyny. Odebrałam dziś badania moczu i są chyba niezbyt dobre. Co mnie niepokoi to mętna klarowność, dość obfity śluz, nabłonki wielokątne liczne, a okrągłe nieliczne. Bakterie liczne, leukocyty zalegają pole widzenia, erytrocyty świeże do 2 w polu widzenia. Według wujka Google reszta chyba w normie, z tego co tu rozumiem. Dla mnie to nie wygląda dobrze, nigdy nie miałam problemów z układem moczowym ani żadnych zapaleń. Wizyta w poniedziałek, ale czuje, że do tej pory dostanę do głowy.
Czy, któraś z Was się orientuje co to może oznaczać? :what::banghead:
Czy, któraś z Was się orientuje co to może oznaczać? :what::banghead:
malgorzatkar
jak masz możliwość, to powtórz badanie. podmyj się najpierw i złap środkowy strumień, może po prostu w tym co złapałaś było jakieś zanieczyszczenie, bo nic cię nie boli, tak? zapobiegawczo dużo pij i jedz żurawinę
Tusiaczek2402
Moderatorka
Wydaje mi się, że zrobiłam to prawidłowo też pomyślałam, że jutro pójdę powtórzyć, bo nie wydaje mi się to realne. Nic jutro pójdę jeszcze raz, mam nadzieję, że to faktycznie jakieś zanieczyszczenie.
emyly
Tusiaczek - tak jaak pisze Małgorzata, powtórz badanie a dla świętego spokoju możesz zrobić też posiew od razu. Czeka sie na wynik kilka dni ale pewnie lekarz i tak Ci zleci w poniedziałek.
Angelika - krzywej cukrowej jeszcze nie, ale pewnie gdzies za miesiąc lekarz każe zrobić. W sumie najgorsze to nie jest ale piłam lepsze rzeczy
Angelika - krzywej cukrowej jeszcze nie, ale pewnie gdzies za miesiąc lekarz każe zrobić. W sumie najgorsze to nie jest ale piłam lepsze rzeczy
reklama