reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
Michalina jeżeli istnieje takie ryzyko ze w rodzinie występowało ryzyko wad genetycznych masz wiecej badań i usg jest częstsze, ponieważ jest w grupie ryzyka. Wiec tu tez ich opieka jest dobra i prawidłowa. ;)

wczoraj byla wizyta:) maleńka szalala i wszystko jest dobrze:) wazy ok 360g:) no i lekarz mowil ze fiutek juz nie wyrośnie :p i sie moze zalozyc o samochód:p Będzie mala Zosia:)

Po morfologi lekarz twierdzi ze jest jakis lekki stan zapalny. Boli mnie gardlo i przepisal antybiotyk ale chyba sie wstrzymam z jego braniem bo dzis zaczelo boleć mnie dziąslo i widzę ze mam tam ranę jakąś i moze to od tego boli gardlo.

Dzień dobry dziewczyny:sly: chciałam się tylko przywitać, lecę do laboratorium, odebrać wyniki, mam nadzieję że o tej godzinie już nie będzie kolejek :what: miłego dnia życzę wszystkim :thumbup:
O Zosi też kiedyś myślałam, ślicznie :D

hej.
jesteśmy po połówkowych. Dzidziolek ma się świetnie! Wszystko na swoim miejscu i pracuje tak jak powinno. Echo serca w porządku. Waży 231 g i rośnie zgodnie z terminem z OM. No i dalej Synek, więc już teraz nastawiam się w 100% na kolejnego mężczyznę w domu. Teraz oby do lipca ;)

powiem Ci tak: z Synkiem nie byłam, ale pytałam lekarza prowadzącego czy mam iść. Powiedział, że On nie widzi żadnych nieprawidłowości,ale mogę iść. Teraz tez poczekam do tego 30 tygodnia i jeśli będzie ok wg mojego gina to się zastanowię, ale jeśli tylko będzie miał jakieś wątpliwości to pójdę na pewno.

hmmm, właśnie czytam sobie ten cały opis, który dostałam i wynika z niego, że mam łożysko na tylnej ścianie nisko. Nic mi na ten temat nie wspominała, więc chyba nie jest aż tak drastycznie nisko, żebym musiała jakoś mega uważać? Mówiła, że sprawdza łożysko i szyjkę, ale nic, że jest coś nieprawidłowo.... Przypomnijcie mi która z Was tez tak ma? Do lekarza idę dopiero w następny piątek więc jakbyście mogły mi coś doradzić to będe wdzięczna.

Ostatnia edycja:
reklama
Sokoja, ja tez tak mam. Lozysko na tylnej ścianie nisko. Wg mojej gin wszystko jest ok i jest duża szansa ze do 26-28 tc lozysko sie jeszcze podniesie. Najwazniejsze ze nie jest przodujace.
Gratuluje udanej wizyty :)

Do góry