reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
Michalina jeżeli istnieje takie ryzyko ze w rodzinie występowało ryzyko wad genetycznych masz wiecej badań i usg jest częstsze, ponieważ jest w grupie ryzyka. Wiec tu tez ich opieka jest dobra i prawidłowa. ;)

wczoraj byla wizyta:) maleńka szalala i wszystko jest dobrze:) wazy ok 360g:) no i lekarz mowil ze fiutek juz nie wyrośnie :p i sie moze zalozyc o samochód:p Będzie mala Zosia:)

Po morfologi lekarz twierdzi ze jest jakis lekki stan zapalny. Boli mnie gardlo i przepisal antybiotyk ale chyba sie wstrzymam z jego braniem bo dzis zaczelo boleć mnie dziąslo i widzę ze mam tam ranę jakąś i moze to od tego boli gardlo.

Dzień dobry dziewczyny:sly: chciałam się tylko przywitać, lecę do laboratorium, odebrać wyniki, mam nadzieję że o tej godzinie już nie będzie kolejek :what: miłego dnia życzę wszystkim :thumbup:
O Zosi też kiedyś myślałam, ślicznie :D

hej.
jesteśmy po połówkowych. Dzidziolek ma się świetnie! Wszystko na swoim miejscu i pracuje tak jak powinno. Echo serca w porządku. Waży 231 g i rośnie zgodnie z terminem z OM. No i dalej Synek, więc już teraz nastawiam się w 100% na kolejnego mężczyznę w domu. Teraz oby do lipca ;)

powiem Ci tak: z Synkiem nie byłam, ale pytałam lekarza prowadzącego czy mam iść. Powiedział, że On nie widzi żadnych nieprawidłowości,ale mogę iść. Teraz tez poczekam do tego 30 tygodnia i jeśli będzie ok wg mojego gina to się zastanowię, ale jeśli tylko będzie miał jakieś wątpliwości to pójdę na pewno.

hmmm, właśnie czytam sobie ten cały opis, który dostałam i wynika z niego, że mam łożysko na tylnej ścianie nisko. Nic mi na ten temat nie wspominała, więc chyba nie jest aż tak drastycznie nisko, żebym musiała jakoś mega uważać? Mówiła, że sprawdza łożysko i szyjkę, ale nic, że jest coś nieprawidłowo.... Przypomnijcie mi która z Was tez tak ma? Do lekarza idę dopiero w następny piątek więc jakbyście mogły mi coś doradzić to będe wdzięczna.

Ostatnia edycja:
reklama
Sokoja, ja tez tak mam. Lozysko na tylnej ścianie nisko. Wg mojej gin wszystko jest ok i jest duża szansa ze do 26-28 tc lozysko sie jeszcze podniesie. Najwazniejsze ze nie jest przodujace.
Gratuluje udanej wizyty :)

Do góry