reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
Witajcie ja dawno tu nie zaglądałam bo byłam z małym u mamy i już wróciłam wczoraj miałam wizyte i zdrowe dzidzi ale nie dowiedziałam się płci ale na moje oko to dziewczynka ale sama nie wiem a tętno było 144 to nie wiem a to zdjecie maluszka moje.jpg

Załączniki

• moje.jpg
    moje.jpg
    47 KB · Wyświetleń: 70
Ostatnia edycja:
wróciłam z usg, tym razem ciąża wyszła młodsza o 3 dni niż z OM, ale z Olą miałam podobnie: najpierw starsza, potem chwilowo młodsza i później znów ruszała z kopyta i była duza. bobasek waży niecałe 300g, mam przyjść za miesiąc na powtórne usg żeby dokładniej serducho zbadać, bo lekarz mówi, że niby wszystko ok, ale póki co serduszko jest małe, a za miesiąc będzie dwa razy większe i będzie lepiej widać, a on woli dmuchać na zimne. no i płeć znamy... Ola będzie miała siostrę :)

malgorzatkar również dołączam się do gratulacji :-D
ja mam jutro wizytę, ale lekarz powiedział, że nie ma potrzeby usg , ale strasznie nie mogę się doczekać żeby zobaczyć maluszka i nie wiem czy jednak nie wykupię :p jestem ciekawa na kiedy wyznaczy mi połówkowe...

reklama
Do góry