reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Gratuluję udanych wizyt i cieszę się, że w końcu dziewuszek więcej się szykuje na wątku ;-)

Venus miałam z Gabi przodujące łożysko, w połowie ciąży zakrywało w 70% szyjki, miesiąc przed porodem już było wysooooko i zero problemów i przeciwwskazań do porodu sn. Co do ruchów, niby czuję ale raz na kilka dni, więc też bez szału :dry: Ale czekam cierpliwie :tak: No a'propo płci... Ja mam znowu lęki, że się dzieć zasłoni, tak jak Gaba :baffled: chyba bym teraz rozniosła oddział, jakby mi nie chcieli powiedzieć... :angry:

reklama
Gratki dziewczyny! Wspaniale słyszeć, że wszystko dobrze z Waszymi maluchami :) i nareszcie jakieś kobietki się nam pojawiają. Już myślałam, że będzie ich tylko garstka :) Mój małż już od jakiegoś czasu zwraca się do mnie per. moje dziewczyny :D

No i dziewczynka :):) Wiec moze jednak wojny nie bedzie hehe.
Ogolnie wszystko jest wporzadku tyle ze wg wymiarów wyszlo ze jest rowniotko 20 tydzien czyli caly czas sie utrzymuje ze dzidzia wielkosciowo tydzien starsza:). Nie dalo sie pomylic ze to dziewczynka ewidetnie nic miedzy nogami nie ma heh a tak bardzo chcialam syna.. No ale dobrze ze zdrowe:):) wazy juz 321 g :):) Takze maly wielkoludek nam rosnie:):)

Makota a ty jak tam??

No i dziewczynka :):) Wiec moze jednak wojny nie bedzie hehe.
Ogolnie wszystko jest wporzadku tyle ze wg wymiarów wyszlo ze jest rowniotko 20 tydzien czyli caly czas sie utrzymuje ze dzidzia wielkosciowo tydzien starsza:). Nie dalo sie pomylic ze to dziewczynka ewidetnie nic miedzy nogami nie ma heh a tak bardzo chcialam syna.. No ale dobrze ze zdrowe:):) wazy juz 321 g :):) Takze maly wielkoludek nam rosnie:):)

Makota a ty jak tam??

cieszę się, że aż tyle się dowiedziałaś no i gratuluję dziewuchy :-D

makota nie miała USG :baffled:
dostała skierowanie na badanie siuśków, bo lekarz dopatrzył się bakterii. przepisał leki i zaprosił na połówkowe 26.02.2014 r.

zapytał mnie jak się czuję - no czuję się ogólnie dobrze, z wymiotami lepiej, ale teraz robi mi się słabo i kreci mi się w głowie
czy czuje ruchy - nie jestem pewna, ale jeżeli to takie kopanie w podbrzuszu to czuję
powiedział, że brzuszek urósł i że zaprasza na połówkowe, bo chciałby sobie dokładnie pooglądać dzieciątko.

także u mnie nic ciekawego :p

dzwoniłam do centrali aby umówić wizytę i okazało się, że wg ich grafików 26.02.2014 r. mojego gina nie ma, więc umówiłam się na 21.02.2014 r. i postaram się zadzwonić w tygodniu aby sprawdzić czy mają jednak ten termin na 26.02.2014 r.

jestem już zmęczona tym czekaniem :/

gratuluję udanych wizyt :-)

makota89 - ja też chciałabym już wiedzieć, śmieję się że nie wyjdę z gabinetu dopóki bąbel się nie ujawni:-D:-D:-D ale do połówkowego jeszcze sporo czasu..... mój gin zażyczył sobie dopiero w 21tc

Ale fajnie, że coraz więcej babeczek się ujawnia. Będą mieli z kim Ci nasi chłopcy się umawiać. :)
Ciekawe jeszcze ilu z chłopców nagle zmieni się w dziewczynki.
Ja mam wizytę za 2 tygodnie w szpitalu ale mogę nawet nie mieć usg a jak już to takie minutowe.
Ale na 5 marca mam połówkowe i 4d więc liczę na długie podglądanie maluszka.
Wszystkim bardzo gratuluje wizyt i dobrych wieści.

reklama
Nie i nie ma takiej potrzeby. Nie przedawkujesz go, chyba, że chcesz sprawdzić czy nie jest go za mało..

Do góry