reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

minisia witaj w klubie mamuś córeczkowych :-D Gratulacje!!!

angelika teraz juz nie ma to znaczenia. bo jedne szybciej rośnie niż drugie. Moja mała o tydzień młodsza ;)

reklama
s.michalina pewnie bierzesz witaminy ciążowe, a tam jest już witamina B6 i stąd podawanie samego magnezu...

ja np rano łykam FEMIMAG (Magnez bez witaminy + Żelazo), w południe KATELIN + (potas o przedłużonym uwalnianiu) i MAGLEK 1 tabl (magnez z wit B6), a na wieczór, ASMAG FORTE 1 tabl (magnez bez witaminy).

prawdą jest, że MAGNE-B6 jest ulubionym magnezem lekarzy :tak:

gratuluję pojawiających się Księżniczek :)
a z zobaczeniem płci bywa różnie... moi przyjaciele mieli 1 córkę, druga ciąża... i do samego porodu nie udało im się zobaczyć co będzie... tak też się zdarza. Urodziła im się Irenka :)
ale mam nadzieję, że Wam się uda już przy następnym razie... mnie niecierpliwość roznosiła już od tego 13 tyg, kiedy była jedynie "szansa" żeby zobaczyć coś "prawdopodobnego"...
..ja mam potwierdzone 2x chłopak, w tym za drugim razem "na 90%".. ale "boję się" i tak, że nagle zrobi się dziewczynką... wiem, że najważniejsze ZDROWE, ale przy moim babińcu ;) marzy mi się drugi mężczyzna do bezinteresownego kochania na zabój ;) będę okropną Teściową ;)

Gratuluję udanych wizyt! Moja również przebiegła pomyślnie:) Chociaż poślizg mieliśmy godzinny:/ Jak już pisałam na głównym- wszystko wskazuje na to, że będzie córcia:) Udało się uchwycić obraz między nóżkami i męskich narządów brak. Dzieciątko mamy spore- już 345g. Lekarz się zdziwił, że od 2tyg czuję ruchy, ale jak dziecko takie duże..;) Na wadze mamy plus 3kg, ponoć niedużo, ale pewnie nadrobię. Dupka mam odstawić, za to teraz no-spa 3x dziennie, bo czeka nas skok wzrostowy dzieciaczka i mamy uspokoić macicę "bo nie lubi być rozciągana i się na złość kurczy;)". Na usg połówkowe mam się zgłosić do innego lekarza, wypisał mi 3 nazwiska, także będę dzwonić. Póki co chodzę pół metra nad ziemią i kupiłam słodziuchne dziewczęce body, żeby sobie je oglądać;) Aa no i jestem już na L4, także będę wypoczywać i skupię się na mojej małej dziewczynce:)

..ja mam potwierdzone 2x chłopak, w tym za drugim razem "na 90%".. ale "boję się" i tak, że nagle zrobi się dziewczynką... wiem, że najważniejsze ZDROWE, ale przy moim babińcu ;) marzy mi się drugi mężczyzna do bezinteresownego kochania na zabój ;) będę okropną Teściową ;)
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Gratuluję wizyt:)

Ostatnia edycja:
Heh, ja zdaję sobie sprawę, że niby pierworódki czują później, ale chyba umiem rozróźnić jelita od dzieciątka;) Tym bardziej, że nawet mój Ł. czuje kopniaki na dłoni;)

reklama
Do góry