elifit
Moderatorka
Ok ja też wodę bym litrami piła :0
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie szukam zadnej macicy, nie macam czy mam brzuch twardy czy miekki... Nic mnie nie boli wiec sie nie macam
wcześniej czytałam jak dziewczyny pisały o twardnieniu macicy i nie wiedziałam o co chodzi, aż do czasujak mi pierwszy raz stwardniała to nie dało się nie zauważyć. Niezbyt miłe uczucie, dokładnie tak jak pisze s.michalina uczucie podobne to posiadania kamienia w dole brzucha, macica robi się barrrdzo twarda jak się dotknie ręką to czuć dokładnie taki kamień.
niestety u mnie twardnienia nie zwiastowały nic dobrego, dobrze, że poszłam na wizytę 2 tyg wcześniej bo okazało się, że rozwiera mi się szyjka macicy, nie wiem czy twardnienia były przyczyną / objawem / czy tylko zbiegiem okoliczności ale gdyby nie one pewnie nie poszłabym na wizytę wcześniej.
biorę Luteinę, dużo magnezu, jestem na L4 i mam leżeć.![]()