reklama
s.michalina
Fanka BB :)
Ewusia - jakby tak było to Jagódka nam tu już powinna ze trzy razy urodzić, nie dość że oczyszczanie to jeszcze czop i krótka szyjka. Nie ma reguły z tego co widać.
A co do pomidorów, to ja bym mogła kilogramami jeść! Może jakiś brak potasu mam i organizm podświadomie szuka
A co do pomidorów, to ja bym mogła kilogramami jeść! Może jakiś brak potasu mam i organizm podświadomie szuka
Hubson
Jagodka, a to pech! Nie dosc,ze ohydne wymioty to jeszcze spadajaca na nos klapa. Dxiwne, ze pod koniec ciazy takie wymioty. Wspolczuje.
Kum, Angelika, nie pocieszacie mnie Ale zdaje sobie sprawe, ze tak moze byc z ta oxy...
Ewusia, teraz i tak zadnego lekarza z tamtejszego szpitala nie zalatwie. Skoro jutro szpital juz nie zdaze.
Co ma byc to bedzie.
Kum, Angelika, nie pocieszacie mnie Ale zdaje sobie sprawe, ze tak moze byc z ta oxy...
Ewusia, teraz i tak zadnego lekarza z tamtejszego szpitala nie zalatwie. Skoro jutro szpital juz nie zdaze.
Co ma byc to bedzie.
s.michalina
Emyly ja ci życzę jak najlepiej ale z tego co widzę te nasze brzuchy nas zupełnie nie słuchają.
emyly
OO pomylilam wątki. Miało być na glównym.
I dziewuszki też nas nie sluchają. Michalina a o ktorej masz wizytę??
I dziewuszki też nas nie sluchają. Michalina a o ktorej masz wizytę??
venus27
Hubson naprawdę bardzo mi Cię szkoda, że tak się męczysz. Bo tak to jest, że jak ktoś tak jak ja jeszcze nie chce rodzić to zacznie, a u Ciebie jak chcesz to jeszcze niee...
Dziewczyny mój gin powiedział, że mogę w każdej chwili rodzić ze względu na stan szyjki. Marcinek ma 3200g, pępowina koło główki, ale nie oplata jej, wód mam sporo i dziecko ma jeszcze trochę miejsca. W poniedziałek mam przyjść na ktg. Jak nie urodzę do 22-go lipca to zaczynamy działać...Także wolałabym jednak, żeby samo się zaczęło i nie widzi mi się wywoływanie, a cesarka to już w ogóle nie!
Dziewczyny mój gin powiedział, że mogę w każdej chwili rodzić ze względu na stan szyjki. Marcinek ma 3200g, pępowina koło główki, ale nie oplata jej, wód mam sporo i dziecko ma jeszcze trochę miejsca. W poniedziałek mam przyjść na ktg. Jak nie urodzę do 22-go lipca to zaczynamy działać...Także wolałabym jednak, żeby samo się zaczęło i nie widzi mi się wywoływanie, a cesarka to już w ogóle nie!
Hubson
Venus, jeszcze nieco czasu na rozruch masz trzymam kciuki, zebys nie przenosila.
juz mam serdecznie dosc ale co zrobic...
juz mam serdecznie dosc ale co zrobic...
Kum
no siebie tez nie pocieszam, ale lubie zawsze wiedzieć czego mogę sie spodziewać, choć nie zawsze to pomaga.. bardziej sie boje że po oxy skurcze są boleśniejsze. będzie dobrze, musi być.
na ktg fajnie było jednak jak człowiek pójdzie raz do prywatnej kliniki to szok przeżywa... normalnie nie wiedziałam jak się zachować, wszyscy uśmiechnięci, mowią dzień dobry, nawet lekarz pierwszy powiedział mi dzieńdobry.. tego na NFZ nie ma. ja przyzwyczajona do chamstwa ze szpitala potrzyamli mnie długo, prawie40min bo jestem po terminie. młody strasznie się kręcił i miał chwilami dosyc wysokie tętno..i cały czas tłukł w te głowice.. lekarz powiedział że "jakas aktywność macicy jest ale na pewno nie porodowa" - także słabe pocieszenie. tera mam skurcze. ale lekkie. miewam takie od 3 tyg i nic, wiec jakoś sie nie zastawiam. wiem, że dziś pełnia i choc nie wierze w takie pierdoły to może na mnie zadziałać...
nie mam neta w telefonie, bo mam taki średnioweiczny, nie chce mi się brać laptopka małego do szpitala, a w tym szpitalu to pewnie i tak zasięgu playa nie będzie, więc nie będę wiedzieć co u was! szczególnie chciałabym wiedziec jak wywoływanie u Hudson, bo mnie to samo czeka w tym samym czasie.
reklama
Hubson
Kum , dawaj nr tel na priva, bedziemy sie wspierac smsowo.