reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

kurdęęę, mam skurcze co 7 minut. lekko bolące i powodujące mdłości... pewnie się wymęczę, za3h mi przejdzie i znów to samo. najgorsze że zjadłam przed chwilą dwa 3bity (jeden miał byc dla męża ale sie nie doczekał) i tera ten ucisk..

reklama
kurdęęę, mam skurcze co 7 minut. lekko bolące i powodujące mdłości... pewnie się wymęczę, za3h mi przejdzie i znów to samo. najgorsze że zjadłam przed chwilą dwa 3bity (jeden miał byc dla męża ale sie nie doczekał) i tera ten ucisk..

Oj pokarało za męża 3bita ;-)

Może tym razem skurcze nie przejdą i wieczór lub noc będzie należeć do Ciebie ;-) trzymam kciukasy za szybką akcję!!!

Kum trzymam kciuki za rozkrecenie sie akcji. Ja tez w pezyszlym tyg podobnie jak Hubson i Ty bede miec wywolywany porod, czego boje sie jak cholera!!!! Ale w grupie sila!!

hahaha i mi przeszło, godzinę się utrzymały :( na bank za tego 3bita

lui no to na przyszły tydzień my trzy..

Gosia myslałam o oławie, i o necie takim na palucha do laptopka.. mój telefon neta nie bardzo..

Katka powiesz mi do razu czy tam jest spory ruch teraz. odsyłają z wrocławia więc może jest sporo ludzi.

jeszcze jeden skurcz sie przybłąkał.. chyba pójde na spacer.

Ostatnia edycja:
reklama
spoczko, jak tam będziesz miała chwile daj znać. ja i tak szybciej niż w poniedziałek się nie wybiorę... ale mnie macica twardnieje... aż ciągnie skórę...

Do góry