reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
Gib super to pewnie na całe życie zapamiętasz ten moment :) zakochana mama :) kolejna zaborcza przyszła teściowa ;)

Makota a czemu uparłaś się na ściąganie szwów przed czasem?

Michalina to tak jak 1 raz od porodu moglam go przytulic :)
Zaborczosc nie, ale nauczylam swojego starszaka sie przytulac i uwielbia to tsk samo jak ja.
Stwierdzilam, ze za mlodu trzeba uczyc faceta tego, co kobiety lubia :p

Michalina - na wypisie mialam zalecenie zdjecia w 7 dobie, a zdjelam w 6 ,bo mi sie daty pomylily. Polozna widziala termin porodu, widziala krocze wiec zapewne wszystko jest ok.

Gib bardzo dobrze bo później takie strachliwe chłopy rosną ;) jejku ja bym pewnie całe pół godziny wyla ze wzruszenia :)

Makota pewnie tak, przecież specjalnie ci krzywdy nie zrobi. Myślałam ze ty się uparłaś z jakiegoś powodu np bólu. Mocno cię boli krocze? Czy już siadasz bez koła?

Gib super bardzo się ciesze :) oby teraz szybko i zdrowo rósł i dawali Ci go częściej :)

Hubson trzymam mocno kciuki za Twoja wizytę &&&

Kopacz za Ciebie i Frania rowiez!!!

A i jeszcze Agulam ktg &&&

reklama
Do góry