reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Dzieki dziewczyny!
Kciuki w kazdej ilosci mile widziane, bo ogarnela mnie panika, zaczelam sie bac czy Oliwka na pewno jest zdrowa... :-( staram sie odpychac te mysli...
Bellina ja juz spakowana od jakiegos czasu :-D dzis tylko dopakuje co mam na liscie jak ladowarka i klapki :-D a u mnie dzis to 38i3tc.
2411magdalenka to i za ciebie kciuki w czwartek.
GIB to jak dzien laktatorowy to ruszylo sie cos wiecej pokarmu, tak?

reklama
Melduje sie po wizycie. Jutro juz ide do szpitala a najpozniej w czwartek cc.
Jestem w szoku nie spodziewalam sie tak szybko, ale mamy juz malo wod plodowych, i jedne przwplywy obnizone i lekarz powiedzial ze nie ma na co czekac.
Tak sie rozemocjonowalam ze moje dziecko chyba zechcialo z tego wszystkiego wyjsc wczesniej i to przez pepek bo tak sie rozpycha.

Kopacz to chyba razem bedziemy rodzic :-D

Hura nie bede sama :) hura hura.ciekawe ktora pierwsza bede.mam nadzieje ze nas z ranca wezma zeby szybciej dziecie dostac ;) trzymam kciukasy za was no i czekam jutro i w czwartek na jakies info

Kasiuchna, no to niespodzianka :) fajnie, ze juz za dwa dni bedzie Twoje dzieciatko na swiecid :)

Kopacz, moj gin zdecydowanie oddmawia masazu szyjki.

Bellina, jaki lasek mi zmierzy? ;) wizyta dopiero o 20.40.

A moze inny by ci zrobil?

reklama
Do góry