reklama
Hubson
Fanka BB :)
To samo u mnie tule :*
mozemy sobie rece podac. Ty chociaz masz szanse na cesarke, po czwartkowej wizycie bedziesz wiedziec co i jak (a moze cos ruszy znowu lada moment).
Mnie zostaje to koszmarne czekanie i kolejne rozczarowanie jutro po wizycie...
Trzymaj sie kochana, juz niedlugo.
elifit
Moderatorka
W życiu nie myślałam że to czekanie tak mnie wymeczy psychicznie. Aru urodziłam przed terminem i nie miałam takich dołów. U mnie jeszcze dochodzi brak wsparcia od męża on mi wręcz mówi że tak na być, że nie ja jedna w ciąży chodzę i że ciąża to nie choroba
Ostatnia edycja:
kopacz
Mummy :)
Hubson i elifit macie nasze wsparcie kurcze zycze wam zebyscie jutro urodzily albo ze mna w czwartek trzymam kciukasy za was
Hubson
Kopacz,a ja za Ciebie i za jak najmniej stresu. Czeka na Ciebie najpiekniejszy prezent
Elifit, trzymaj sie kochana.
Pola , jakas sadystka z tej poloznej :/
Elifit, trzymaj sie kochana.
Pola , jakas sadystka z tej poloznej :/
makota89
Pola, przypomnij sobie dolegliwosci z okresu ciazy, a uznasz, ze polozna nie byla taka zla...
Ja mialam dzis sciagniecie szwow. Niby mialam zrobic 7 dni po porodzie, a zrobilam 6. Pani polozna zdjela mi je z wielka laska mowiac, ze ma nadzieje, ze mi sie krocze nie rozejedzie, wiec tez fajna...
Swoja droga ,skad masz tyle czasu na forum?
Ja mam malego stresa ,bo byla u mnie siostra, po czym sie rozchorowala i dostala histerii, ze zarazi mi Adama. Mogla mi tego nie mowic, bo on teraz robi sporo kupek i sie zmartwilam, ale z drugiej strony wiem, ze maluchy potrafia napaskudzic
Ja mialam dzis sciagniecie szwow. Niby mialam zrobic 7 dni po porodzie, a zrobilam 6. Pani polozna zdjela mi je z wielka laska mowiac, ze ma nadzieje, ze mi sie krocze nie rozejedzie, wiec tez fajna...
Ja mam malego stresa ,bo byla u mnie siostra, po czym sie rozchorowala i dostala histerii, ze zarazi mi Adama. Mogla mi tego nie mowic, bo on teraz robi sporo kupek i sie zmartwilam, ale z drugiej strony wiem, ze maluchy potrafia napaskudzic
pola.
Pola, przypomnij sobie dolegliwosci z okresu ciazy, a uznasz, ze polozna nie byla taka zla...
Makota, to nie mialas założonych szwów rozpuszczalnych?
Ta moja polozna ogólnie była bardzo miła wiec mysle ze nie chciała mnie uszkodzić. Po tym jej naciskaniu na moja macice pojawiło sie krwawienie, ktore juz prawie zanikalo. No ale nie marudzę
Czas na forum spędzam podczas karmienia i odbijania małego, gdy trzymam go na rękach. Każdy inny czas staram sie przeznaczyć na odpoczynek. Dzis maz mnie wybawil i pilnował małego po ostatnim karmieniu, dzieki czemu przespalam bite 2h.
A siostra jak sie rozchorowała?
Mysle ze kupy sa raczej powodem do radosci niz do zmartwień.
Gosia i Bartek
A ja Wam powiem, ze wczoraj1 raz zmienialam pieluszke Olkowi w inkubatorze, alez sie nabalam, czerwona z emocji bylam. Do tego zaczelismy elementy rehabilitacji metoda Vojty i co? KANGUROWALISMY SIE 30 MINUT. Po raz 1 przytulalam malutka
makota89
Pola - no wlasnie nie. Teraz bede sie zastanawiala czy dobrze mi to posciagala... Jutro ma przyjsc do mnie polozna srodowiskowa - musze zapytac czy sciagnie mu klamerke z kikuta, czy trzeba czekac od odpadnie i wciaz mam sto pytan o karmienie.GIB - to wspaniale, ze mialas mozliwosc przytulic malutka!
reklama
pola.
Gosiu, bardzo ale to bardzo sie ciesze!!! Takie kangurowanie przynosi wspaniałe efekty i wierze ze dzieki temu twoj skarb szybciej dojdzie do formy.
Opowiadaj jak było. Wymizialaś go?
Makota, a to klemerke trzeba ściągnąć? Nie wiedziałam... Nasz kikutek jeszcze sie trzyma ale to podobno dlatego ze miałam bardzo gruba pępowinę. Az lekarze byli w szoku ze taka gruba i miesista.
Do mnie polozna wraca w piątek ale w miedzyczasie ma nam załatwić kontrolna wizyte u lekarza rodzinnego. Ciekawa jestem jak synek przybiera na wadze.
Opowiadaj jak było. Wymizialaś go?
Makota, a to klemerke trzeba ściągnąć? Nie wiedziałam... Nasz kikutek jeszcze sie trzyma ale to podobno dlatego ze miałam bardzo gruba pępowinę. Az lekarze byli w szoku ze taka gruba i miesista.
Do mnie polozna wraca w piątek ale w miedzyczasie ma nam załatwić kontrolna wizyte u lekarza rodzinnego. Ciekawa jestem jak synek przybiera na wadze.