reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Kasiuchna, no to niespodzianka :) fajnie, ze juz za dwa dni bedzie Twoje dzieciatko na swiecid :)

Kopacz, moj gin zdecydowanie oddmawia masazu szyjki.

Bellina, jaki lasek mi zmierzy? ;) wizyta dopiero o 20.40.

reklama
Hubson no ostatnio byłaś głęboko w lesie, to zmierzy, może do porodu już parę drzewek :-p Bynajmniej będę trzymać kciuki za pozytywne wieści.

Kasiuchna to powodzenia. Dopakuj się teraz na spokojnie jeszcze i powodzenia.
A który to tydzień?

GiB myślę, że mógł nie raz nie dwa widzieć :-D

Bellina wiem, ale maly obchodzik rano tez mnie spotkal z laktatorem, tyle ze mialam sluchawki na uszach i tableta przed soba. P. Doktor patrzy ja- tablet- lsktator- tablet-jA. Ja chce wstawac a on mowi nie.... nie... prosze sobie nie przeszkadzac... od wczoraj sie nic nie zmienilo? Mam dzien laktatorowy :p

GiB - bo to piękny przykład multitasking typowa matka, nie może robić tylko jednej rzeczy ;)

Kasiuchna, Kopacz - zapowiada się intensywny czwartek :-D szykujcie się dziewczyny, bo koniec wolności tuż tuż :laugh2:

Starszy syn dzielny u dziadkow. Cieszy sie bo kupuja mu gazetki i oglada bajki ktorych tu nie moze. Tesknic, teskni. Ogranicza sie z jedzeniem aby nie miec grubego brzucha jak mama :p
Czy sa podobni? Porownujac po narodzinach to tak. Tylko jeden jasne wlosy a drugi ciemne.

halo, halo - ja też we czwartek idę do szpitala ;) z tym że tylko na wizytę kontrolną na patologię ale liczę , że coś.. a nawet ktoś się z tego urodzi ;)

Kasiuchna kciukasy za czwartek :D

wyobraziłam sobie minę księdza na obnażoną GiB i tak mi się skojarzył tekst "want some? " ;-) Ksiądz się chciał komunią dzielić, to GiB też mogla ;)

reklama
Do góry