reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

dziewczynki kciuki za dzisiejsze wizyty:)
czekamy na dobre wiesci:)

szkoda jak to Jagodka napisala ze to 'baby baba ' robia takei jazdy,przykre to,naprawde,to wlasnei one powinny zrozumiec ,pocieszyc itp...

reklama
Nie sądzicie że tych speców medycznych totalna znieczulica ogarnia? A czasem się nawet wyżywają za to co im tego dnia nie wyszło?
Nawet nie ma komu się poskarżyć a przecież każdy ma prawo do.ludzkiego traktowania!

Powodzenia na wizytach laski!

Jestem na razie po kardiologu, holter wybadal kilkadzirsiat dodatkowych skurczy serca plus tachykardie (puls do 155).
jak po porodzie serce bedzie dalej szalec, mam sie zglosic po leki.
Przeciwwskazan do porodu sn brak, ale temat mam z ginem onowic i serce powinnam miec na biezaco pod kontrola.
W kilku slowach - na serce predko nie umre. Ulzylo mi, tym bardziej, ze ilosc tych dodatkowych skurczy mocno spadla :)
Lece szykowac sie do gina.

Witam się :) Od razu trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj, ja po wizycie, dzisiaj padł mój rekord czekania na moją kolej 3h :D najpierw 2h czekałam na ważenie itp. potem okazało się że mam dzisiaj się położyć na ktg, a ostatnio gin na zastępstwie nic nie gadał, i położna była w szoku, wszystko ok ale cos tam że mało ruchów, że 5, no ale że ogólnie w porządku, a w poczekalni mała cały czas się wierciła. Okazało się że mam tego cholernego paciorkowca ale gin mówił ze się to często zdarza no i tak jak już mówiłyście antybiotyk przed porodem itp., co do mojej cesarki to mam przyjść 3 lipca na ktg i gin mi wypisze skierowanie na cc, najpierw mówił że mam z tym zaświadczeniem iść jak się zacznie poród ale zaraz zmienił zdanie i powiedział że lepiej jak da skierowanie i pójde 4.07 się umówić! Trochę się boje bo to tak szybko już! Ale się cieszę że szybciej zobaczę moją dziewczynkę no i mam nadzieje, że wszytko będzie dobrze :)

Carloska, poza czekaniem na lekarza, wiesci dobre :) super, ze wiesz, kiedy zobaczysz swoje dziecko :)

Ja tez juz po. Maly wazy ok. 3200, rosnie sobie pomalutku. Lozysko 3 stopien, przeplywy ok, szyjka zamknieta, glowa wysoko - jednym slowem oznak porodu jakichkolwiek brak i wg gina urodze po terminie :/
nastepna wizyta 9 lipca jak nic sie nie wydarzy, bo do tego dnia mam zwolnienie. I potem zobaczymy co dalej.
Ciesze sie, ze z synkiem ok, ale jestem zrezygnowana. I stracilam nadzieje, ze jako wielorodka urodze szybko.
Takze dziewczyny z pozniejszymi terminami - niejedna z Was szybciej bedzie mama niz ja ;)
A i w karcie mam wpisane, ze mam tachykardie i mam miec to podczas porodu monitorowane.
Dziekuje Wam wszystkim za kciuki :)

reklama
Hubson, super że serducho lepiej! i że synek ma sie dobrze :tak: może jeszcze zaskoczysz lakarza wcześniejszym porodem niz przewiduje.

Carloska, ale się naczekałaś :szok: to prywatnie czy na NFZ?

U mnie też ok. Aleks waży już 3100 :szok: duży chłopak mi rośnie. Przewidywany termin cc 10 lipca. Powoli dziewczynki zbliżamy się do finału. Szok jak to zleciało szybko.

dzięki za wszyskie kciukasy :*

Do góry