reklama
Hubson
Fanka BB :)
Makota, niezla mialas przygode- nie ma to jak weekendowo-wieczorne wizyty w szpitalu. Ten gin co do niego idziesz w pt jakis normalny w miare jest? Moze dowiesz sie czegos sensownego wtedy.
elifit
Moderatorka
Nie ma to jak porodówka na nocnej zmianie. Na wstępie op że obudziłam a tu akcji nie ma. a potem za drugim razem że "ja to mam pecha do Pani" - "no ja do Pani też"
Katka***
Nie ma to jak porodówka na nocnej zmianie. Na wstępie op że obudziłam a tu akcji nie ma. a potem za drugim razem że "ja to mam pecha do Pani" - "no ja do Pani też"
No padłam
makota89
Hubson - jezeli dziecko jest daleko w kosmosie, a porod daleko w polu, to pojde sobie do swojego lekarza 3 lipca, albo wczesniej na skomplikowany porod
Elifit - a gdyby sie ciezarna pojawila w tygodniu, w ciagu dnia, to uslyszalaby, ze mogla pojsc do swojego lekrza prowadzacego...
Elifit - a gdyby sie ciezarna pojawila w tygodniu, w ciagu dnia, to uslyszalaby, ze mogla pojsc do swojego lekrza prowadzacego...
Gosia i Bartek
Makota u mnie polozna akurat lekarz uspokajal...
elifit
Moderatorka
Hubson a jak tam ząb?
Makota89- To na pewno była jakaś zołza. Jak Gin mówi inaczej to nie słuchaj jej Pewnie jak to mówią faceci: miała okres xD A co do tej szyjki to dobrze że jej nie masz aż pod biust... Pojechała z tekstem...
I dokładnie- w nocy przyjdziesz do szpitala - źle. W dzień- A gdzie Pani Ginekolog i czy się z nim kontaktowałam.. Ahh no ale teudno wszystkich zaspokoić...
I dokładnie- w nocy przyjdziesz do szpitala - źle. W dzień- A gdzie Pani Ginekolog i czy się z nim kontaktowałam.. Ahh no ale teudno wszystkich zaspokoić...
Ostatnia edycja:
Hubson
a dziekuje przestal bolec, wiec przypadkowa pani dr trafila w dobrego zlego zeba jutro dzwonie do swojego dentysty, niech sie porzadnie zajmie tym zebem.Hubson a jak tam ząb?
W ogole to jutro prosze o kciuki - o 11.30 opis holtera, a 4h pozniej gin i moje wielkie nadzieje
reklama
Gosia i Bartek
Kciukasy na jutro Hubsom