reklama
malgorzatkar
Fanka BB :)
Mika ja też na brodno sie zdecydowałam, chyba ze korki takie jak dziś będą to na bielański. Obydwa mam mniej więcej tak samo daleko. Byłam dziś na.ktg, ale było 3 osoby przede mną plus dziewczyna, co ruchy przestała czuć, więc czekać mi sie nie chciało
No ale chyba się nie spotkamy bo ja mam termin dużo później chyba. Chociaż chodzę już trochę w stresie ,ze zaraz mi wody popłyną. Brzuch leci na kolana, krzyż boli.
Ja też miałam dwa dni słabszych ruchów, a dziś się trochę rozkręcił.Może dlatego,że ja byłam aktywna ....
Ja też miałam dwa dni słabszych ruchów, a dziś się trochę rozkręcił.Może dlatego,że ja byłam aktywna ....
elifit
Moderatorka
Mi lekarka mówiła że jak się mała uspokoi z ruchami to poród blisko
makota89
Hubson - juz naprawde niedlugo. Uwierz mi w koncu
Podobno przed porodem dzieci staja sie mniej aktywne
Pojechalam na ktg i okazalo sie, ze sprzet jest zepsuty... Wzielam zwrot kasy i juz sie na to ktg raczej nie wybiore ,bo mam godzine drogi w jedna strone. Nie bylo mnie 3 godziny, a czulam sie jakby nie bylo mnie trzy razy dluzej...
Jak cos mnie zacznie niepokoic, to pojade na IP. Nie bede teraz wydziwiac
Podobno przed porodem dzieci staja sie mniej aktywne
Pojechalam na ktg i okazalo sie, ze sprzet jest zepsuty... Wzielam zwrot kasy i juz sie na to ktg raczej nie wybiore ,bo mam godzine drogi w jedna strone. Nie bylo mnie 3 godziny, a czulam sie jakby nie bylo mnie trzy razy dluzej...
Jak cos mnie zacznie niepokoic, to pojade na IP. Nie bede teraz wydziwiac
malgorzatkar
moja w brzuchu się uspokoiła, ale to chyba chwilowe tylko i się jeszcze rozkręci...
Hubson
moj synuz tez cichutki, dzis tylko troszke sie przeciaga i nozki w bok wpycha.
jak ja juz chce urodzic, nie daje juz psychicznie rady
mika8, nasze checi dla naszych dzieci nie sa wazne, rodza sie kiedy chca. Ale faktycznie, dobrze byloby gdybys jeszcze troszke wytrzymala.
makota, nie wierze, czuje, ze bede do polowy lipca z brzuchem chodzic. A moj maz 30 czerwca do Szczecina do pracy jedzie na miesiac
Catsun, ten w brzuchu to jest trzeci, na razie dwojka na swiecie.
jak ja juz chce urodzic, nie daje juz psychicznie rady
mika8, nasze checi dla naszych dzieci nie sa wazne, rodza sie kiedy chca. Ale faktycznie, dobrze byloby gdybys jeszcze troszke wytrzymala.
makota, nie wierze, czuje, ze bede do polowy lipca z brzuchem chodzic. A moj maz 30 czerwca do Szczecina do pracy jedzie na miesiac
Catsun, ten w brzuchu to jest trzeci, na razie dwojka na swiecie.
Ostatnia edycja:
reklama