reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
Elifit , fajnie, ze wychodzisz :) i zycze Ci zebys szybko tam wrocila, ale juz na porodowke :)

Kciuki za dzisiejsze wizyty, bo wpadlo mi w oko, ze ktoras z nas ma.

ja musze do poniedzialku poczekac.

mika mnei jeszce gin zapisał na wizyte za 2 tyg jakbym nie urodziła do etgo zcasu.bede rodzila w tym szpitalu co przyjmuje moj gin wiec moge na niego trafic,umawiac sie nei umawiam,połozna tylko sie umowilam

elifit
fajnei ze wychodzisz:)

kurcze musze dopytac poloznej lub lekarza jak to jest z oxy po cc ,i jak tym z rozwarciem,bo w pierwszej ciazy wody odeszły a rowarcie za cholerke nei chciało sie zrobic:no:

powodzenia na wizytach ,badaniach :)

Hubson, a jak Ty się czujesz? Pomijając nieszczęsnego zęba, miał co rejestrować holter?

No wlasnie ciekawa jestem, co wyjdzie, bo do poniedzialku serce szalalo mi non stop (z przerwa w nocy i nad ranem), we wtorek tylko kilka razy poczulam dodatkowe skurcze serca, w srode i wczoraj jak nosilam holtera tez kilka razy. Dzis tez mialam te skurcze kilka razy. I ciekawa jestem, czy serce uspokoilo sie na dobre, z kilkoma dodatkowymi skurczami dziennie, czy znow wroci szalenstwo po jakims czasie (okropni sie tego boje :().
Wyniki beda w poniedzialek.

Catsun, kciuki za Twoje malenstwo i zamknieta jeszcze szyjke :) u mnie jakies rozwarcie by sie przydalo ;)

Ostatnia edycja:
Catsun , oj tesknic nie bede, marze juz o rozstaniu z brzuchem. Czterdziecha na karku, trojka dzieci to juz pora bedzie na tesknote za brrzuchem. Dzieci tak, brzuch nie! :)

reklama
Hubson- Oj to jak już masz 3 dzieci oprócz tego w brzuszku to trochę to rozume:-D

Pierwsza ciąża to pewnie inaczej jak u mnie;) Ja też już jestem zmęczona dużym brzuchem.. Ale jednak troszkę będę go wspominać jak go głaskałam itd;) Mimo że dzidziusia już bym mogła tulić ale mu tego nie mówię;) Żeby już dziś nie chciał się wykluwać:p Podziwiam Cie za tak dużą rodzinę:) Na pewno jesteś super mamą:)

Do góry